Selamat Tinggal September | Oktober Selamat Datang

October 01, 2015

Selamat Tinggal September | Oktober Selamat Datang
   
                            Assalamulaikum...
Hai selamat pagi semua... pembuka entri di bulan baru Oktober... berakhir sudah bulan september kan...sekejap jah rasa taw... Selamat tinggal September dan Oktober selamat datang.



Sepanjang bulan september macam-macam perkara yang dilalui internet problem kabel kena curi selama tujuh hari.. semangat untuk blogwalking menghilang.. memang rasa sunyi tanpa internet asyik terfikir2 kat blog sampai angka komen melebihi 100 taw.. tq pada yang sudi singgah blog ekin yang biasa jah.. entri yang ekin share untuk bulan sepetember 36 saja... tak banyak macam bulan sebelum ni..

Itu saja yang ekin tulis hihi.. semoga bulan oktober memberi ekin terus semangat dalam menulis blog ni.. inginkan review produk di blog dan ig ekin boleh emailkan ash.rie8506@gmail.com

*Jom Join SweetMuslimat Affiliate Ni


You Might Also Like

24 ulasan

  1. selamat menempuh bulan baru, bulan oktober.. ok laa tu, banyak jugak entry dari akak.. akak sempat publish 31 entry jer untuk bulan September..

    ReplyDelete
    Replies
    1. semoga kta semua selamat menempuh bulan baru ye kak.kn

      Delete
  2. selamat mengembalikan mood yang telah dipinjam.. heee

    ReplyDelete
  3. Hello October :) Hai Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  4. asalamualaikum semnua di bulan oktober..Ash sila copy award ya...tahnia komen unggul di laman Etuza..

    ReplyDelete
    Replies
    1. waalaikumusalam ok nanti ekin try ya

      Delete
  5. Huhu... oktober... plis b nice to me...

    Sooo bizi....

    Tp mn ada bln yg sy x bizi... hihi

    ReplyDelete
  6. memang nak kena babap lew yang gatai curi kabel tu..
    nyusahkan orang ja..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amboi ct ..marah betul..tatut akak ;-))

      Delete
  7. Lagi 2 bulan dah tahun baru...azam tahun ni pun banyak yang lom tertunai

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kan kak yan ekin masih ada lg impian belum tercapai nk ada ank sendiri

      Delete
  8. kejap je kan dah nak habis setahun haishhh

    ReplyDelete
  9. x bestnya bila hidup xde internet ni hahahahahah... aduhai. kita ni internet slow pun bising, apatah lg bila xde internet

    ReplyDelete
  10. dugaan nama nyer tu ekin :)
    apapun, now da ok dah semua kan.
    back to normal as blogger la ekk.
    kipidap!

    ReplyDelete
  11. 36 entri? Itu kabel kena curi ce kalau kabel x kena curi n mood rajin mau 50 entri ehehehe. Ekin ni rajin lah kalau sis JM jgn harap nk dpt 10entri sebulan huhuhu

    ReplyDelete
  12. dh oktober ke? Aduh!!! Byk lg entri x update ni, nk update guna tab x best

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017