Pengomen Popular December 2015

January 05, 2016

Pengomen Popular December 2015


Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .. harap dipermudahkan buat semua ya.. dah masuk bulan Januari 2016 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan.. 
Ok kini tiba keputusan senarai calon top 10 Pengomen Popular December 2015 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist disember BLOGLIST AWESOME.. bulan ni ada jejaka malaya menyerikan blog ekin hihihi..

Ada perubahan dalam carta di atas tu kebanyakkan nama yang sebelum ni ada dalam carta dah kembali semula... juara baru pun dah bertukar kak sha nengebom di saat akhir tu... hihihi.. ok jom kita terjah blog mereka yang suka mengebom di blog ekin ni..




You Might Also Like

26 ulasan

  1. Alhamdulillah dapat jadi antara top pengomen di sini.. terima kasih kak. ^_^

    ReplyDelete
  2. nasib nama kita ada..lau x nak left haha

    ReplyDelete
  3. ala nama mummy tak dak.. sob sob sob.. nangis bawah meja huaaaaaaaaaaaaaaaaa!

    ReplyDelete
  4. adeh sipi sipi.. hampir kena tendang keluar..
    nak kena pertahankan kedudukan ni =D

    ReplyDelete
  5. maaflah Kak Ekin lama x boom sini.. inilaaa ni daku datang =)

    ReplyDelete
  6. maap kan mokcik jarang dtg melawat..almaklum bz sokmo..bz ko genamo pon tak tau..hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpo mokcik tak datang hari2 tengok kat whatsapp ok doh hihihi

      Delete
  7. Hamboi kak sha baling bom atom kee?? Kena kejar nie.. hehehe..
    Tahniah semua..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017