Blog Retis Official - Kisah Blogger Malaysia

February 19, 2016

Blog Retis Official - Kisah Blogger Malaysia 


Hai, anda seorang blogger , anda pernah taw kewujudan  BlogRetis.com yang banyak mencerita tentang blogger Malaysia kita ni.. Blog Retis Official dikendalikan oleh (BroFramestone.com) pengusaha Bro Char Kuey Teow Ketam ni.. mesti ada yang kenal kan dengan Bro kan.. 

Blogger  Broframestone.com merupakan blogger yang perlu anda contohi sebab beliau telah menubuhkan BlogRetis.com untuk mengumpulkan kisah Blogger Malaysia terkini.. ekin tengok dalam blog retis ramai blogger yang retis taw, biarpun ekin tak pemes pun terasa ingin bagitaw korang semua perlu masuk blog BlogRetis.com taw sebab mana taw diam-diam blog korang ada disana... hihihi....

BlogRetis.com telah ditubuhkan hampir setahun menceritakan pasal kisah blogger malaysia dalam pelbagai kategori seperti berikut :- 

1. Apa Kata Blogger
2. Blogger Retis 
3. Dunia Blogger 
4. Gosip Blogger
5. Event Blogger
6. Travel Blogger 

Kalau anda ingin taw apa lagi yang menarik tentang kisah-kisah blogger malaysia ini  jom masuk ke website BlogRetis.com ya... blog retis salah satu blog ekin singgah taw boleh kenal-kenal blogger yang hebat.. hihihihi..Ok la itu saja hasil tulisan ekin ringkas sangat.. hihihi... Tahniah buat BroFramestone.com diatas kejayaan menwujudkan BlogRetis.com ini.

Kalau ingin jadi retis jom singgah ke Blogretis.com sekarang taw jangan lengahkan masa anda hihihihi..

You Might Also Like

28 ulasan

  1. insya Allah akan singgah juga nanti...
    mesti blog tu jadi port blogger sume kenal2 kan

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah blogger pemes mesti la orang kenal

      Delete
  2. Retis + model leh singgah tak hehe

    ReplyDelete
  3. blogger tak retis boleh singgah tak?

    ReplyDelete
  4. Blogger Mokcik Gayah dari German boleh join tak??? ganti mek salmah dari scottland hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. blogger mokcik Gayah dari germen lagi dialukan masuk hihii

      Delete
  5. apa kata semua blog2 retis ni or otai2 ni mai blog petai iols ni ha..moh kenai2..manalah tau boleh kamceng hahaha..

    ReplyDelete
  6. singgah walaupun bukan blogger retis haha

    ReplyDelete
  7. Tak pernah tahu pon kewujudan blog macam tu...

    ReplyDelete
  8. Terima kasih untuk artikle ini.... Ala bisnes Char Kuey Teow dah close...

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017