Bye April Hello May

May 01, 2016

Bye April Hello May



Hai korang semua, apa khabar ya.. maaf lama ekin menyepikan diri dari menulis kat blog ni maafkan ekin ya.. ekin ada hal aritu terpaksa tinggalkan blog buat seketika ... tu yang tak sempat nak update blog.. ni rasa ada mood nak update tu yang update petang ni... 


Ekin bukan saja nak menyepikan diri dari blog ni tapi keadaan belum yang mengizinkan untuk luangkan masa dekat blog aritu.. ekin busy sangat berkampung dekat hospital aritu selama 11 hari jaga suami ekin sakit.. maafkan ekin taw kalau blog korang ekin tak singgah langsung sekarang taw.. 

Sekarang ekin dah kat rumah tapi semangat  dan ideal tu tak ada dah aduh la gini la kalau dah lama tinggalkan blog kan.. dah masuk bulan mei ni harap dapat update blog dengan kosnsisten la ya.. suami cuti sakit panjang ni masa untuk jaga n bagi pulihkan kesihatan suami dengan baik lepas ni boleh ekin tumpukan perhatian dekat blog.

jangan ditanya sakit apa suami ekin.. biarlah hanya  ekin dan family saja yang taw hihihi... sory taw ekin tak kongsi dengan korang semua... just ekin minta korang doakan suami ekin kembali sihat seperti sediakala ya... amin..

Bulan April lepas entri blog kurang update trafiic blog jatuh sikit pada sebelum ni...tak pe la kesihatan suami lebih penting buat masa ni...ok la itu saja yang ekin nak tulis... banyak entri yang tertangguh belum ekin share insyaAllah mungkin akan menyusul nanti... semua entri autopost ya... 

You Might Also Like

5 ulasan

  1. salam , moga moga segalanya dipermudah kan kak ekin ^^

    ReplyDelete
  2. kejap je dh masuk mei.. dh baik ke

    ReplyDelete
  3. moga cepat sembuh abe ekin..

    ReplyDelete
  4. same to sis JM..bulan April mmg merudum abis

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017