CPUV Nuffnang On Going

May 12, 2016

CPUV Nuffnang On Going


Hai, korang semua... alhamdulilah rezeki dari nuffnang masih ada lagi walaupun ekin lama tak update blog.....  ekin ada dapat iklan CPUV nuffnang yang baru untuk  iklan 9 Mei 2016 yang pertama untuk bulan Mei harap akan berterusan lagi walaupun ekin jarang update ya... hihihi... terima kasih mr nuffnang bagi iklan kat blog ekin..



You Might Also Like

15 ulasan

  1. sama la dgn Fida..Fida pun dah lama x blogging..Tak tau la rasa apa..Hari tu tutup sat blog

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin bukan xde mood kebetulan lama menghilang ada hal.peribadi jadi mood nak kembali tu kurang sikit

      Delete
  2. tahniah ekin..k.el punya la ni dah tggal skit
    skitlah duk naik tabung nuffnang tu haha

    ReplyDelete
  3. alhamdulillah bru lps cashout..nehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh bestnya baru lepas cashout

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017