Drama / Filem Adapitasi Novel Akan Datang

June 04, 2016

Drama / Filem Adapitasi Novel

Hai  pembaca blog ekin.Ni ada beberapa novel yang bakal diadaptasi sebagai drama dan filem ni pun ekin dapat info daripada facebook drama dan filem tu.. Ok kat bawah ni ada senaraikan ekin share tengok la. Kebanyakan novel diadaptasi kesemua Novel Terlaris dikedai-kedai buku. Yang penting ada novel yang ekin dah baca hehe.. pengarah semua buat drama dan filem dari novel sebab ranking bilangan penonton ramai kalau cerita dari novel kan.. dan ekin salah satu darinya... 

Ekin tak sabar nak tengok drama Imam Mudaku Romantik nanti lakonan Hisyam Hamid dan Shatila Melvin hihihihihi.. ekin tengok video kat instagram Imam Mudaku Romantik  suka tengok babak shotting  sampai tergelak-gelak ekin hahahahaha.. 

Rasa ekin banyak lagi drama dan filem yang akan datang nanti ekin update balik ya.. ekin undur diri dulu untuk hari ini


You Might Also Like

8 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017