GoodBye August Hello September

September 01, 2015

GoodBye August Hello September

Hai reader blog Cik Ash... entri autopost pembuka untuk bulan september ni... sekejap jah rasa dah bulan 9 kannnn.. apa yang best di bulan september ini ya...


Semoga  misi yang ekin rancang ni berjaya la nanti doakan ekin berjaya taw... Alhamdulilah masih diberi peluang menulis di blog pagi ini.. terima kasih kepada pengunjung blog cik ash datang tanpa jemu walaupun ada yang tinggal komen dan yang jadi slient reader ni... tanpa korang blog Cik Ash tak wujud dah ni.. 

Semoga Bulan ni ekin diberi semangat untuk update entri dan BW di blog rakan-rakan blogger yang lain.. kembalikan semangatku yang hilang ni... 

Tak lupa gak kepada Group #BloggerUtara yang memberi ekin ilmu pasal blog sedikit demi sikit.. semoga blog Cik Ash bakal dikenali oleh blogger lain walaupun xsepemes blogger artis ya... 

Lagi satu sesiapa yang ingin review produk di blog ataupun Instagram ekin boleh emailkan di ash.rie8506@gmail.com  dengan kadar bayaran sekali review RM10. Murah saja taw..


You Might Also Like

45 ulasan

  1. Assalamualaikum Ekin.. selamat memasuki bulan September.. sekejap jer masa berlalu..

    ReplyDelete
  2. Selamat Hari Merdeka akak..Semoga bulan Sept ni membawa rezeki kepada kita semua..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Selamat Hari Merdeka gak buat fida... InsyaAllah moga murah rezeki

      Delete
  3. moga september ni lebih membawa rezeki buat kita semua, kan ?
    in shaa Allah...
    and masa yg sesuai utk update status azam tahun baru 2015 dulu.
    masih ada masa nak capai :)

    ReplyDelete
  4. cepat je masa berlalu.. dah masuk bulan September kan..


    Salam Blogwalking: www.yanieyusuf.com

    ReplyDelete
  5. hello september.. btw apa yang dihajati tu tcapai la

    ReplyDelete
  6. Hai Ekin...nanti CP nak review produk kat IG Ekin la ye..

    ReplyDelete
  7. semoga apa yg di rancang this month berjaya ye ekin Aminnn

    ReplyDelete
  8. pulihkan cepat semangat yg hilang tu..jgn lama-lama...

    ReplyDelete
  9. suka bln sept sbb byk cuti termasuk cuti raya haji..yahoo!!!!

    ReplyDelete
  10. review product? alamak x pandai nak buat review ni....nak review trip ke Genting pun masih berfikir2 apa nak tulis hhuhuh

    ReplyDelete
  11. Hi September.... Please nice to me... Uhukk Uhukkk Uhukkk...

    ReplyDelete
  12. Wahhh! Boleh amik no phone ekin ni ekk.. he he he...

    ReplyDelete
  13. Assalam ekin,
    selamat berbulan september uols he3

    ReplyDelete
  14. Hai Kak Ekin :) Rindunya lama tak terjah sini :) hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hai cik mimie bestnya ada orang rindu

      Delete
  15. semoga dimurahkan rezeki slalu...amin

    ReplyDelete
  16. sama la kita. moga bulan ni dan bulan seterusnya makin rajin la mengadap blog dan bw hihihihi

    ReplyDelete
  17. kejap je dah bulan september.. kekeke.. pejam celik pejam celik je..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017