CPUV 5 November 2015 : Dove Hair Campaign

November 12, 2015

CPUV 5 November 2015 : Dove Hair Campaign 


Assalamulaikum..
Hai update lagi entri autopost ini, jangan Marah taw harap ada la yang sudi singgah blog ekin ni..  lama ekin tak buka akaun Nuffnang ini kemalrin buka terkejut tengok ada iklan CPUV baru on going  pada 5 November 2015.. Alhamdulilah  rezeki pertama untuk bulan November ni

CpUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Dove Hair Campaign   ni.. Terima kasih Mr.Nuffnang nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. kalau nampak iklan tu bergayut-gayut korang tolong la klik terima kasih.


You Might Also Like

37 ulasan

  1. Nuffnang ni memang sayang Kak Ekin la.. jeles !!

    ReplyDelete
  2. iols pun dpt cpuv ni
    jom jom tingkatkan prestasi tingkatkan trafik haha

    ReplyDelete
  3. Fida dah buang pun nuffnang punya iklan..Kecewa sgt..dah sebulan tak ada cpuv masuk

    ReplyDelete
    Replies
    1. sabar la fida kak ekin pernah gak tak dapat iklan nugfnang ni..

      Delete
  4. bestnyaa.. tahniah. hee Lissa satu pun belum lekat lagi T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. usaha taip entri jln2 kat blog tingkat pageview insyaAllah ada nanti :)

      Delete
  5. Bestlahhh iklan bergayut2! Hahhahaa.. Syukur Alhamdullillah

    ReplyDelete
  6. Lama dah xdpt CPUV lepas dr tak berapa aktif bulan lepas...sedey.. merajuk ngan nuffnang..

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin pernah gak tak dapat bulan lps bulan masyuk la pulak

      Delete
  7. Replies
    1. sis JM xupdate pun ramai yg masuk blog harus dapat

      Delete
  8. sis JM ni malas update mesti x dapat huhuh

    ReplyDelete
  9. Lagi???syoknya... Akak dh lama x dpt

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017