Review Snek Choc & Nut Chocotainer

August 16, 2016


Review Snek Choc & Nut Chocotainer | Assalamualaikum... hai korang ini lagi satu produk review yang ekin belum kongsi dengan korang semua... Snek Choc & Nut Chocotainer merupakan produk review dari team Projek Blogger Utara  dah lama dah produk ni direview oleh rakan-rakan ekin yang lain... ekin saja yang baru berkesempatan nak menulis biasa la banyak halangan sentiasa bila nak menulis hihihihi... 


 Snek Choc & Nut Chocotainer  merupakan keluaran Bumiputera sedang hangat dipasaran. ianya kaya dengan kekacang, kemudian ianya disaluti dengan madu dan dilapisi dengan coklat yang digunakan dalam snek ini ialah kebanyakkan kacang yang bermutu tinggi, besar-besar dan sangat segar bila makan sangat rangup.


Snek Choc & Nut Chocotainer boleh makan bila-bila masa taw.. kalau yang dalam proses nak berdiet boleh makan snek sebab mengenyangkan perut hihihihi.... snek ini jugak boleh jadikan door gift atau hadiah majlis perkahwinan ataupun untuk orang yang teristimewa. 

Yang mana berminat  dengan Snek Choc & Nut Chocotainer boleh whatsapp Kak Azam no talian  0194764453 .  Details penuh mengenai CHOC&NUT ini boleh klik facebook 

Instagram @myfood_delivery 

Jom Klik Fanpage Projek Blogger Utara untuk dapatkan info dari Utara..

You Might Also Like

10 ulasan

  1. Replies
    1. best sangat,... rasa tak puas makan hihihihi

      Delete
  2. Wah coklat :)

    kak ekin tag akak kat sini ye :) http://norshamimi.blogspot.my/2016/08/travelog-faghuzikompilasi-travelog-7.html

    ReplyDelete
  3. mcm sedap. ada lebih x tu. ehhh.. ehehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha benda dah lama basi baru ada peluang kongsi dalam ni

      Delete
  4. macam sedap .. tapi kacang .. hoho

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nampak sedap tapi kacang tu yg cancel kan

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang

LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME APRIL 2017