Baju Kurung Najwa Sweet Muslimah

September 29, 2016

Baju Kurung Najwa Sweet Muslimah | Assalamualaikum... Hai korang semua apa khabar untuk hari diharapka semuanya dalam keadaan sihat walafiat ya.. 

Ini ekin ada nak share dengan anda semua siapa yang berminat ingin dapatkan koleksi baju kurung najwa ini boleh berkunjung ke Sweet Muslimah. Kurung Najwa ni selesa sangat-sangat, Potongan baju yang sangat longgar menyembunyikan bentuk pinggul dan tidak melekat di badan.


Lagi menarik dengan Baju Kurung Najwa keluaran Sweet Muslimah ini di rekakan dengan lengan berbutang, mudah untuk berwudhu dan lebih praktikal dan leher yang juga berbutang panjang sangat selesa untuk ibu yang menyusu. 


Didatangi dengan skirth payung yang memang cun habis , sangat sesuai kegunaan ke pejabat dan kenduri kendara. 
.

 Jom anda semua suka shopping baju online boleh terus dapatkan di website Sweet Muslimah , Banyak koleksi yang di jual di sana. 

You Might Also Like

6 ulasan

  1. Lawa kurung nie..
    Ekin.. Sha tag ekin di sini.. http://kasihkuamani.blogspot.my/2016/09/october-bloglist-segment-by-fatinamdzfr.html

    ReplyDelete
  2. Rasa macam tak sesuai je kalau org gemuk mcm hakak pakai ni Ash

    ReplyDelete
  3. Assalam..thnks ya sudi singgah blog sy, done follow.kita kasi free je sapa yg nak perca kain tpi mslhnya postage tu plak yg mhl.klau dkt blh juga kita suru dtg ambik hhehe

    ReplyDelete
  4. semua colour sgt sweet..nanti nk terjah link tu

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017