Album Terbaru Anuar Zain

October 01, 2016


Album Terbaru Anuar Zain | Assalamualaikum.. Hai korang semua apa khabar sihat tak.. ekin harap semuanya berada dalam keadaan sihat walafiat ya.. 

Siapa kat sini salah seorang peminat Artis popular Anuar Zain hihihihi... Kalau ya ekin nak bagitaw dekat anda semua ni jangan lepaskan peluang untuk mendapatkan Album Terbaru Anuar Zain berserta dengan autograf beliau boleh di tempah secara online taw. 

Mesti korang nak taw dekat mana nak dapat kan Album Anuar Zain ni kan...senang saja anda dapat album ni boleh dapatkan di tempahan eksklusif di lazada ianaya sangat terhad untuk 200 tempahan terawal sahaja.. Siapa cepat dia dapat hihihihihi.. lambat alahai tak ada la kan.. 

MY Anuar Zain
Cara ingin dapatkan koleksi Album Terbaru Anuar Zain anda boleh klik di banner dekat atas tu ya.. 
Ok selepas anda klik kan dia akan keluar macam gambar dekat bawah ini 

Selepas itu anda  kena klik dekat Add To Cart , kemudian anda akan terus ke laman bahagian check-out dan anda boleh membuat pembayaran menggunakan cara-cara seperti berikut :- 

1.  Bayaran Tunai di kedai terpilih di seluruh Malaysia 

2. Online Banking - Maybank, CIMB, Hong Leong, Public Bank, Ambank dan RHB. 

3. Kad Kredit 

Antara lagu-lagu yang ada dalam album terbaru Anuar Zain. Album ni bakal diedarkan pada anda semua  bulan Oktober 2016 nanti. Album dalam bentuk CD dan turut disertakan tandangan Anuar Zain. Bakal pemilik Album ni mesti sangat teruja kan.. so  apa lagi  jangan lepaskan peluang korang nak dapatkan album ni taw Edisi Terhad Hanya 200 Album Sahaja Jom Dapatkan Sekarang


You Might Also Like

15 ulasan

  1. Uuu Kak Ekin pun peminat Anuar Zain ke hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihihi minat la gak tapi xde bersungguh mana

      Delete
  2. Pehhhh lama ni tak keluaq album. Bagus2. Hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. ha ah lama kan dia tak keluar album

      Delete
  3. uuu mmg minat dgn anuar zain dr kecik lagi. heee :D
    follow sini #781
    follow back and keep in touch yo :D

    ReplyDelete
  4. minat suara dia ni... sedap lunak merdu...

    pssttt.. Terima kasih sudi join Segmen Nak URL Blog #26

    Senarai peserta telah di update di http://www.mialiana.com/2016/10/senarai-url-blog-26.html

    - Mia Liana -

    ReplyDelete
  5. Sis mmg minat Sungguh dia ni . Tapi x de pun album dia . cuma layan Kat utube je .

    ReplyDelete
  6. Sis mmg minat Sungguh dia ni . Tapi x de pun album dia . cuma layan Kat utube je .

    ReplyDelete
  7. Album baru.. Mesti teruja peminat2 Anuar Zain..

    ReplyDelete
  8. Ehh... Apsal abang SS ada kat sini nih... Ha Ha Ha

    ReplyDelete
  9. weewiiiiitt
    peminat anuar zain ghopernya he3

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017