Panduan Tingkatkan Follower Instagram & Letupkan Jualan Di Instagram

February 09, 2017

Panduan Tingkatkan Follower Instagram & Letupkan Jualan Di Instagram | Assalamualaikum...Hai korang semua apa khabar ekin harap semuanya sihat walafiat.. ekin curi masa update blog.. loni duk jaga MIL tak berapa sihat tu yang jarang update blog..

Kini dah masuk tahun 2017 trend tingkatkan follower dah tak macam dulu, masa dulu kos untuk buat iklan di Facebook satu klik anda boleh anda boleh dapat dengan nilai 1 sen, tapi sekarang kos facebook dah mahal nak dapatkannya mungkin hanya dalam mimpi sahaja.

Nak buat iklan percuma di facebook? Tinggal harapan sahajalah, kadar capaian (reach) bagi setiap post di facebook kini sangat sedikit. Jika anda mahu post anda dilihat oleh ramai orang,anda kena bayar.

Jika dulu,orang suka sembang lepak & borak-borak dekat Facebook Group, tetapi sekarang tidak lagi.. dengan kadar capaian yang sangat rendah dan dipenuhi dengan pelbagai iklan...

Orang dan mula berpindah ke instagram sebagai tempat mereka berkumpul dan berinteraksi mereka.

Ebook ini dipakejkan khas untuk mereka yang ingin tingkatkan follower yang targeted,aktif & real di Instagram. Ebook panduan ini ditulis oleh Mr. Nigel Ong. Dengan ini ekin memperkenal sebuah Ebook Panduan Tingkatkan Follower Instagram & Letupkan Jualan Di Instagram dekat bawah ni.

Jom DapatKan Sekarang Ebook INI... 

You Might Also Like

5 ulasan

  1. macam bagus je ni...follower insta pun asyik turun naik je

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la kena dapatkan ebook ni nak naikkan follower IG..

      Delete
  2. Cik ash mehh la follow ig kita, @azwarsyuhada

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017