Menang Giveaway Shopping Credit Giveaway By Cikza

June 08, 2017


menang GA cik za

Assalamualaikum.. 
Hai korang semua apa khabar puasa macam ner ok ke.. dah hari 13 kita berpuasa kiranya dah tak lama akan beraya la.. tahun ni ekin beraya di kedah jer.. hihihihi.

Bulan puasa blog cik ash dimurahkan rezeki dapat menang Giveaway yang dianjurkan oleh cik za iaitu Giveaway Shopping Credit SGshop by Cik Za. ekin banyak join giveaway shopping rasa mana-mana rakan blogger buat giveaway shopping ekin akan join.. tapi tak ada rezeki dan akhirnya tak sangka rezeki kali milik ekin.. syukur sangat pada Allah murahkan rezeki ekin join giveaway ini..

Lepas ni dapat kredit shopping sakan la ekin shopping apa kat SG shop nanti tengok barang-barang kat mana semuanya murah sangat.. pening nak plilh apa entah hihihihihi...

Terima kasih kepada Cik Za  di atas pemilihan pemenang Giveaway ni terima kasih juga kepada SG Shop kerana bagi credit shopping percuma ni... Ok la itu saja yang ekin bagitaw dekat korang semua.. bulan puasa entri dekat blog agak kurang update biasa mood kelaut bulan puasa hihihihi.. Blogwalking kadang-kadang ekin bulan puasa jangan nak online sekejap-sekejap entah la jadi malas nak lama-lama duk di depan laptop taip entri mata mengantuk jer.. letih puasa la kut.. hahahahaha...Jangan lupa join sekarang dekat blog ekin sedang berlangsung GIVEAWAY ANNIVESARY DAN DUIT RAYA BY CIK ASH jom join sebab ada 15 hadiah yang akan menanti pemenang taw.. tarikh tutup 29/6/2017.. 


You Might Also Like

1 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017