Selamat Hari Raya AidilFitri 2015

July 16, 2015


                                                                 Assalamulaikum.                    
Hai reader blog cik ash yang dikasihi semua, di kesempatan ini Cik Ash dan suami ingin mengucapkan Selamat Hari Raya Aidilfitri buat seluruh blogger yang mengenali Cik Ash , tak mgenali kalau salah silap cik ash ya.. Selama cik ash menulis blog ni mana ada post post entri yang buat tersinggung ke harap di maafkan ya..

Tahun ini Cik ash balik beraya di Kelantan .. Alhamdulilah happy sangat nak beraya dengan family di Kelantan.. lagi pulak raya pertama jatuh tarikh lahir ma maybe ada buat makan lebih sikit hihihi...

Semoga dipermudahkan perjalanan ekin dan korang yang akan bertolak balik kampung... jaga diri ya..



You Might Also Like

13 ulasan

  1. Selamat hari raya Aidilfitri Ekin, maaf zahir batin ^-^

    ReplyDelete
  2. Selamat hari raya... maaf zahir dan batin!

    ReplyDelete
  3. Hai Ekin,..selamat hari raya! Macam mana raya setakat ni?

    ReplyDelete
    Replies
    1. raya dalam rumah mkn kerepek saja akak hihihihi

      Delete
  4. selamat hari raya Ekin....epy belated besday buat ma ekin dan semoga beliau sentiasa sihat aminnn

    ReplyDelete
    Replies
    1. tq akak.. nanti ekin bgitaw ma hihihi...

      Delete
  5. selamat hari raya Ekin.. alhamdulillah dah selamat balik kampung dan pulang ke rumah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah dah selamat balik kmpg n.pulang ke rumah kembali.kpd rutin harian ekin la skrg surirumah hihihihi

      Delete
  6. eheheh.. ceq mai singgah orang dah sminggu raya..
    tapi wish jugak laa slamat hari raya =)

    ReplyDelete
  7. Selamat hari raya Kak Ekin :) Maaf zahir batin :)

    ReplyDelete
  8. Assalam ekin,
    selamat hari raya aidilfitri
    maaf zahir & batin naaaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017