Dapat Jumpa Hero Malaya

October 04, 2013

Jom Beramai-ramai datang ke Festival Makanan Antarabangsa Dan Kelantan Home Di Stadium Sultan Muhammad Ke V bersebelahan dengan Kelantan Trade Centre pada 3 Oktober hingga 12 Oktober 2013 jam 10.00pagi hingga 10.00 malam. ekin dah pergi hari pembukaan dan  ada artis Fizo Omar Datang memeriah festival makanan ada acara gelek belon dan berebut kerusi pemenang dapat hadiah pembakar roti dan membuat pop kon lepas tu acara autograf dan bergambar dengan ramai sungguh peminat fizo omar dari yang kecil sampai dewasa nak bergambar termasuk la ekin gak hehe kin ambik gambar dia dan autograf jer kat bawah ini ekin ada share ya jom la tengok.

Jangan Lupa Like Dan Komen :-)

You Might Also Like

2 ulasan

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017