Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A

October 10, 2014

 
Hai kawan-kawan ni ekin ada join satu Segmen + Giveaway Sweet Sour by N|A  yang dianjurkan oleh Nadya Shafiqa dan Alia Ali Ahmad 


Ini kata-kata yang ekin reka suatu ketika DAHULU  masa jatuh cinta dengan abang... hihihi..  apa yang ekin tulis itu luahan dari hati ekin.... Alhamdulillah ekin dan abang dah selamat diijab kabul pada 29.5.2014... 

Di Kala Hatiku Kesepian
Menanti seorang lelaki
Engkau datang mencuit pintu
Hatiku.....

Pintu hatiku tertutup untuk lelaki
Tetapi engkau hadir sebagai sahabat
Lama Kelamaan aku merinduimu
Seharian tak dapat sms dan call
Adakah aku telah jatuh cinta

Oh Cinta!!!
Kenapa engkau datang
Adakah cintaku kali ini
Cintaku yang terakhir

Ya allah kenapa aku mudah jatuh cinta
Ketemuilah aku dengan cinta diredhai Allah
Semoga Aku dan Dia
Menemui kebahgiaan dunia dan akhirat..

Akhirnya Aku dan Dia 
Disatukan dalam majlis yang indah
Cinta Halal Selepas Nikah 
Sweet sangat...  hihihi (tambah sikit) 

 

You Might Also Like

20 ulasan

  1. wah. kiranyaa nk dkt 5bulan la kawen ye? baru jugak ni/ smoga kekal ke jannah ye :) sweet!

    Thanks join dan goodluck :)
    meh semak dan blogwalk --> SINI

    ReplyDelete
  2. @Cik Nadyya

    yup nak dekat 5bulan kahwin... hihihi... lama dah hahahha..... tq Nadyya.... Amin

    ReplyDelete
  3. jiwangnya ayat..boleh nampak macam mn gaya baca nie..ngee..
    membalaas kunjungan..

    ReplyDelete
  4. @khaty aiman

    hihihiho.... ilham menulis masa tu datang t yg share....

    ReplyDelete
  5. datang membalas kunjungan.
    all the best, ye...

    From FAMF Tower

    ReplyDelete
  6. amboi ayat... oh cinta!
    hahaha btw godluck yaaa. hehe dtg balas kunjungan dan isi tabung awk :D

    ReplyDelete
  7. assalamualaikum...
    singgah dari segmen yang sama :) , good luck...n done follow
    http://www.ayienawi.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na_11.html

    ReplyDelete
  8. Hai , Assalamualaikum & Salam Sejahtera. Cik Adda singgah , jemput join & singgah yea . And Goodluck :)
    GA Sweet Sour by N/A (14oct)
    Birthdays Giveaway By Shad(20oct)

    ReplyDelete
  9. Good luck yer... Zumal dari segmen yang sama http://duniazumal.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete
  10. balas kunjungan..sory lmbt berkunjung,,huhu,,selamat bersegmen..

    ReplyDelete
  11. Sesi balas kunjungan. Good luck!
    =)

    ReplyDelete
  12. singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
    jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
    done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  13. singgah dari segmen yang sama... goodluck yer... :D
    jemputlah join giveaway souvenirs dari paris saya jugak yer, kalau belum join lagi... :D
    done follow sini, jemputlah follow balik yer... :D

    jindrisska.blogspot.com

    ReplyDelete
  14. @Siti Aisya Ibrahim

    terima kasih singgah... insyaAllah nanti saya balas kunjug n follow

    ReplyDelete
  15. Aww.. so suweet :) Semoga sentiasa bahagia ^^ Singgah sini dari segmen yang sama :)

    ReplyDelete
  16. singgah sini
    http://eurukaseven.blogspot.com/2014/10/segmen-giveaway-sweet-sour-by-na.html

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017