1st Segmen Blogwalking By Cik Ash Sudah Tamat

November 30, 2014






Alhamdulilah akhirnya tamat sudah 1st Segmen Blogwalking By Cik Ash... Seramai 51 orang yang telah join segmen ekin ni... tengok SINI  senarai penuh perserta yang join.. Terima kasih kepada semua yang telah memeriah segmen dari 17 November 2014 hingga 30 November 2014... 

Happy sangat boleh kenal ramai kenalan blogger yang baru... semoga lepas ni teruskan blogwalking lagi... 

Tak lupa ekin nak ucapkan berbanyak terima kasih Encik Suami , Kak Mia , Mama Maszull yang beri ekin semagat untuk terus membuat segmen ni..  InshaAllah di lain hari ekin akan teruskan dengan segmen-segmen lain pulak... kalau dimurahkan rezeki akan ada giveaway pulak nanti.... amin.. 

semoga dipermudahkan apa yang ekin rancang nanti... 

You Might Also Like

10 ulasan

  1. gud luck pada mereka yg join..
    shark terlepas peluang.
    hehe..
    follower baru disini :)

    ReplyDelete
  2. @Shark Kay

    insha Allah segmen lain nanti boleh join... :)

    ReplyDelete
  3. Xsmpt nk join ekin...keksngan mse.. ni pon baru nk singgh bw sini

    ReplyDelete
  4. @hidayu ayumie
    xpe2 faham ayu kan dala pantang mesti la nak jaga baby... xpe nanti ada lagi segmen bakal menyusul... :)

    ReplyDelete
  5. @Hani Fadhlina Abdul Rahman

    xpe2... boleh jer nak blogwalking bila2 pun... segmen habis boleh jer nak blogwalking kan... :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017