Pengomen Popular April 2015 Blog Cik Ash

May 02, 2015



Assalamulaikum...
Hai!!!  seperti biasa entri ni dah jadi rutin setiap blogger bila masuk bulan baru...berakhir sudah bulan April dah masuk bulan baru iaitu bulan Mei kan.. seperti awal bulan ni ekin mesti update Top 10 Pengomen Popular April 2015 di blog Cik Ash ni.. OK dekat atas adalah senarai yang memberi komen di blog ekin ini.... ekin ingin mengucapkan terima kasih kepada semua singgah  blog ekin ni.. ekin sayang kepada semua yang singgah blog ekin secara silent reader or yang komen mengebom hihihi.. Tanpa korang semua blog ni tak wujud dah blog Cik Ash kut... walaupun blog ekin tak popular macam blog orang lain ekin suka ada gak sudi singgah blog ni.. 


OK la jom kita usha Top Comment Popular  ni 

Di mulai dengan Top Comment Popular Petama nama Pena blog beliau sangat unik Jari Manis siapa tak kenalan kak kita comel, sangat sporting taw.. rugi siapa tak kenalan kak JM ni taw... Blog beliau banyak menulis tentang travel perlancongan diluar negara.. komen di blog kak JM beratus-ratus taw... ekin syok duk di blog kak JM hihihi... Yang mana belum kak JM pergi terja blog kak JM taw...

OK kita ke Top Comment Popular Kedua pulak ia nama Pena blog Emi Izzeyda Diary's blog kak eyda banyak tentang kehidupan anak-anaknya,resepi,info semasa dan banyak lagi... kak eyda pun seorang yang peramah gak taw...meh la kita terjah blog kak eyda ya.. 


Top Comment Popular Ketiga pulak dinobatkan kepada Mama3farhanah... blog kak Ann banyak mencerita tentang kehidupan anak-anaknya dan banyak lagi pernah menganjurkan Giveaway dulu dan abang ekin salah satu pemenangnya.. seorang yang baik hati gak...men la terjah blog mama taw... sayang kan kita tak dapat berjumpa masa ekin balik Kelantan aritu...  harap nanti kita akan berjumpa gak kan..

Top Comment Popular Keempat pulak dinobatkan kepada Cik Mimie.. Cik Mimie blogger baik hati gak masih bujang lagi ni hihihi... ekin baru mengenali disa baru- baru ini... blogger sporting gak kita masuk blog dia layan kita dengan ramah... jangan lupa terjah blog Cik Mimie taw.. 

Top Comment Popular Kelima dinobatkan kepada Siti Yang Menaip adik Manis kita ni pun baik hati n sporting gak.. blog dia banyak menceritakan tentang travel dalam negeri Malaysia tempat Menarik yang ekin tak pernah sampai pagi kadang-kadang jeles tengok hahaha

Top Comment Popular keenam pulak dinobat kepada Scdha Sein blogger yang baik hati,sangat sporting banyak menulis tentang kembara perjalanan travel diluar negara hasil tulisannya sangat dekat dengan ekin macam ekin pun g sekali... banyak kisah lucu,sedih,gembira dalam blog kak nam kita ni hihihi...

Top Comment Popular ketujuh dinobatkan kepada adik Sha dhira kita ini.. blog beliau banyak mencerita tentang kecantikan, tentang dirinya, minat gak travel ni.. lagi blog dia banyak share pasal download or tonton cerita terkini.. suka gak review produk kecantikan dan macam-macam lagi... rugi siapa tak singgah taw.. hihihihi... 

Top Comment Popular kelapan dinobatkan kepada Amy J hihihi...ekin baru jah mengenali beliau... sporting gak bila kita berkunjung ke blog dia taw... ekin ada sempat singgah aritu cuma belum tinggal jejak lagi lebih kurang nak mengebom la hahahh... masa tu tak ada list lagi...

Top Comment Popular kesembilan dinobatkan kepada Mad Parihh adik muda yang baru berusia 21 tahun... blog parihh ni banyak menceritakan tntang dirinya,tentang computer,isu semasa, Blogger SEO gak ni... jom kita terjah blog parih ni... 

Top Comment Popular kesepulu dinobatkan kepada kak Farrah FM Blogger yang sangat sporting hihih... blog kak farrah banyak berkongsi tentang resepi, kraf, berkebun dan bermain gitar... tulisan kak farrah bagus n menarik sangat2... yang paling ekin suka baca tentang pengkongsian kraf yang kak farah buat tu sangat kreatif ekin teruja sangat2 tengok hasil kreatif ni..  Rugi taw siapa tak singgah blog kak farah ini...

Ok la itu jah hasilnya senarai Top Comment di blog Cik Ash untuk bulan April 2015 ini.. terima kasih kepada semua yang memberi komen di blog ekin walaupun tidal tersenarai top comment anda tetap dihati ya... Tampa anda ekin dah stop menulis blog ni taw... sayang pada semua sahabat blogger..


You Might Also Like

30 ulasan

  1. Wah..tahniah semua..dorang semua ni memang kaki rajin komen.. :)

    ReplyDelete
  2. Jari Manis my sweetheart... Keh Keh Keh...

    ReplyDelete
  3. Thanks Cik Ash di atas pujian itu.. Dah berkotak tisu abis terharu... He He He...

    ReplyDelete
  4. Macam kenal je semua top2 tu.hhehe

    sesungguhnya mereka ni tersangat top kan...

    ReplyDelete
  5. Terima kasih Kak Ekin..xdangka tersenarai kat sini..baru kenal2, Kak Ekin pun sporting n peramah jugak..

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. Hahahaha... malu tapi mahu kak JM

      Delete
  7. Ekin ...tolong betulkan statement ni "siapa tak kenalan kak kita comel" bukan COMEL tapi COMOT hahahahah

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahahhaaa ada typo baru ekin perasan akak malu ekin selalu typo ekin ni

      Delete
  8. Terima kasih juga keada Ekin kerana rajin 'serang' blog sis JM...i is terharu...blog semakin sendu tai Ekin tetap datang ziarah...macih!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 kak JM hihihi... suka singgah blog akak sebab boleh g travel dalam mimpi hahhahaa

      Delete
  9. sis JM kenal semua to 10 tu..mereka semua my reader blog -:0)

    ReplyDelete
  10. jom singgah blog mereka2 ni . hehee . tq kak :)

    ReplyDelete
  11. Kak Ekinnnnnnnnnnn.... tenkiu2.. terharu ni.. mintak tisu.. mintak tisu.. :D :D sebab kak ekin rajin singgah dan komen kat blog shad, jadi segan lak kalau shad tak reply visit balik.. heeeeee... kak ekin, pm ke e-mail shad, ada nak bagi something.. hehehe.. sitinorsharifah@gmail.com
    tak pun wasap je, hehehe.. :D

    ReplyDelete
  12. tahniah mereka2 yang rajin komen tu

    ReplyDelete
  13. E eh,..ada terselit juga nama akak. Maaf ekin. Last month tak sempat bertandang lepak2 kat sini selalu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi ada2 xpe kak ekin fhm akak kn bz...

      Delete
  14. Thanks for the compliments, dear. Blog akak biasa2 je,..tapi akak suka & berbesar hati Ekin suka lepak kat sana :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 akak... akak suka ekin pun suka hihihi

      Delete
  15. @Scdha Sein (SS) SS kat mana2 tak lupa sweetheart dia :)

    ReplyDelete
  16. Ala.. Nama sha xde.. Nak kena rajin singgah blog ekin nie..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017