Nuffnang Blogbuster Campaign

November 26, 2014



                     


                       




















Hai....ekin dapat iklan dari nuffnang blogbuster la... tapi tak taw  untuk apa Nuffnang Blogbuster  Campaign ini... ada yang dapat terangkan pasal ini tak... lagi pulak ekin sejak 2 mejak baru aktif nuffnang sebab sebelum ini lupa email n password nak masuk nuffnang ini... ada yang ekin baca campaign ini boleh menjana pendapatan tetapi ekin tak pandai nak buat video ini....


You Might Also Like

5 ulasan

  1. aida dpt gak email invitation dari nuff. tapi aida pun tak tau nak buat camne... masih cari info :)
    apapun good luck ekk :)

    ReplyDelete
  2. @adianiez AIDA
    ekin smpai sekrg xde idea nak buat.... biar mcm tu jer la nampaknya

    ReplyDelete
  3. @hidayu ayumie

    tu la blur2 nak buat... alamak biar begitu jer la...

    ReplyDelete
  4. Hahahah...sama la, tak tahu nak buat apa.

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017