Alhamdulilah Menang Hadiah Dari Facebook

December 11, 2014


Alhamdulilah kali kedua ekin menang hadiah contest dari Facebook ekin join.... semata-mata nak kain yang comel ni sanggup berkomen-komen sampai 24 jam... hahhahha... akhirnya kain itu milik ekin itu semua rezeki dari Allah SWT..


You Might Also Like

15 ulasan

  1. tahniah...
    kalau usaha, pasti la dpt kan :)

    ReplyDelete
  2. wahhhh bergaya la nnt ya raya thn dpn ;-)

    ReplyDelete
  3. @adianiez AIDA
    yup betul tu aida kata tu... kalau tak usaha tak dapat kan... tapi bila kia dpt kain ni ada la mcm tak caya pulak... syok la dpt barang free

    ReplyDelete
  4. @Khai♥Rin : anies
    hahhahaha xtaw la tu... tak terfikir raya pun lagi...

    ReplyDelete
  5. bestnyer dapat hadiah kan? sbb tu cn suka join giveaway dekat blog, rasa best sangat dapat hadiah even hadiah keychain ;)

    ReplyDelete
  6. Alhamdulillah...tahniah yer...semoga murah rezeki selalu...^_^

    ReplyDelete
  7. @Cikgu Norazimah
    ha ah betul tu best.. ekin blog join fb pun join.. ada rezeki dapat.. alhamdulilah....

    ReplyDelete
  8. @sha dhira
    24jam... lappy tak tutup... ada peluang komen sampai ceroh... hihihihi.... tu ada lagi contest kat fb xberapa sihat nak join... kak ekin xsihat rasa mcm sakit letih penat... sakit kepala... sakit perut pun ada... nak kata mengandung x kut...

    ReplyDelete
  9. Memang patut dapat hadiah, sebab 24 jam tak berhenti tu...hehehe
    Berbaloi..tahniah ekin

    ReplyDelete
  10. @mama 3farhanah

    hhihi sangat berbaloi la join dapat hadiah ni... ada lepas tu join contest dapat menang gak prduk kecantikan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017