Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash

January 30, 2015

Sticky Post Entry Yang Lain Scroll Dibawah



Hai Reader blog Cik Ash, hari ini rasa nak buat satu segmen di blog ekin.... Segmen ni sempena dengan birthday Ekin yang bakal menjelma tak lama lagi....Hehehe. Harap  segmen ni dapat sambutan daripada korang semua ya... maaf kalau syaratnya terlalu banyak... :)  

kalau jumlah yang komen kurang dari 20 orang segmen ni akan terbatal... :)



Syarat-Syaratnya :

 Follow blog Cik Ash  & Blog Ini juga 

 Klik SINI  SINI *sampai habis loading tau*

 Join  like Fanpage 
           
 Follow  Google Plus +Cik Ash ;+ INI

 Buat entri yang bertajuk " Segmen : Selamat Hari Lahir By Cik Ash"

 Letakkan  banner dalam entri korang dan backlinkkan.

Dalam entri korang tu, korang letak la kata-kata semangat,video, gambar ke dan apa-apa jer yang kreatif ucapan  sempena birthday Ekin..

 Dah siap? Hantar link dekat komen 

 10 orang blogger bertuah akan Ekin masukkan dalam special Bloglist Cik Ash dan yang mana tak berjaya akan ekin masuk kat INI


        Due Date : 09 Januari 2015 - 30 Januari 2015 (11.59pm)



<<< SENARAI PERSERTA<<<<

Credit : Syahirah Valiant

You Might Also Like

43 ulasan

  1. http://www.aimisyahirah.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  2. Nanti shad join, tgh online pkai henfon kecik. hehe.

    ReplyDelete
  3. Salam kak, tak pasti dapat join ke tak, insya allah ada masa terluang kita join.. :( Kita nak mula stadii. huuu, sedihnya tak dapat join..

    ReplyDelete
  4. salam cikgu join ya

    http://www.cikgufarha.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  5. Selamat menganjurkan segmen, ekin! All the best!

    ReplyDelete
  6. Macam best jer ni ....nak join jugak laa..

    ReplyDelete
  7. As'salam..terima kasih bagi tanda ,..akan kaji semula ..nak yang tak ada gangguan..pagi nak jalan..lepas ni ya..

    ReplyDelete
  8. Salam... support cik ash di sini:

    http://www.mariafirdz.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  9. join :)

    http://ohresepiku.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  10. Salam ziarah hihi.. x blh nk join coz guna hp n masih out station.. insha allah klu sempat sy join..

    ReplyDelete
  11. http://sitiyangmenaip.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    CT join.. btw tahun tu 2015 la hehehe.. typo ye ye hahak.. CT tak follow fesbuk lagi. online kat sek fesbuk kena block.. kena balik rumah la follow ye..

    ReplyDelete
  12. Salam kunjung balas, Cik Ash!

    Akak ni kalau nak join segmen memang siksa sikitlah sebab takda FB, Google+ dsb. Kalau 'permintaan' tak berat pada akak, haruslah fikir-fikir nak join juga :)

    Anyway, good luck dengan your segmen ni ya!

    ReplyDelete
  13. Cik Ash.. Sebagai tanda sokongan sahabat blogger. Papaglamz join...!!!! SELAMAT HARI JADI..

    http://www.papaglamz.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html?m=1

    ReplyDelete
  14. as salam..saya join..
    http://jnjikita.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  15. Saya join. Selamat hari lahir semoga panjang umur dan dimurahkan rezeki. Amin

    http://atrix96.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  16. Saya join

    http://mama3farhanah.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  17. http://duniamrsrongoks.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  18. wahh cik ash buat segmen lagi . boleh la join nanti :)

    ReplyDelete
  19. ana join
    http://adna2029.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  20. JOIN :)

    http://myimpiannaad.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  21. saya join jugak :)

    http://www.blogparihh.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  22. Nak join... jap ye cik ash.. carik idea nak bg ape ye.. :D

    ReplyDelete
  23. http://www.ayuinsyirah.my/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ayu join

    ReplyDelete
  24. thanks jemput..
    http://sayazarulfarhana.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  25. http://nayfatimahrasyid.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  26. saya datang sini, kemain cursor dia. besar warna purple lagi, blog pun warna purple macam justine bieber. kakakakaka

    amalespraza.com

    ReplyDelete
  27. @Amal Espraza haahahaha.... biasa la warna purple kan cantik....

    ReplyDelete
  28. Assalamualaikum! Psstt! cik Ash.. Hana join! :D
    http://cicihana.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  29. Join sini

    http://fuzamusa.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  30. cik belbel join yeee
    http://blogcikbelbel.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  31. Join jgk lah ...

    http://jombercontest.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  32. sy join yer :)

    http://kameqdeanna.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html

    ReplyDelete
  33. Maaf ekin..akak tak dapat nak join segmen selamat hari lahir by cik ash..kesibukan yg buat akak tak sempat nak join..insyaAllah lain kali akak join ye..

    akak dah follow blog ekin tau :)

    ReplyDelete
  34. @RosniWatiexpe2 kak... ekin ok jer tu un dah ramai join saja suko2 jer segmen ni...

    ReplyDelete
  35. http://rizaros.blogspot.com/2015/01/segmen-selamat-hari-lahir-by-cik-ash.html?m=0

    Maaf lambat join~>_<~

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017