Berhati-Hati Dengan Email Ini

December 10, 2014








Hai... ekin nak bagitaw ni.. ekin ada terima 2 email yang dicuragai so ekin share di blog ini untuk perhatian n makluman rakan-rakan blogger yang lain.. ok sila berhati-hati dengan email ini mungkin ni satu jenayah server... penipuan dalam talian mintak no accout bank kita... jangan di layan mesej ini ya...



You Might Also Like

13 ulasan

  1. shad selalu masuk e-mail spam kak, penat memadam e0mail spam.. haduilaa..

    ReplyDelete
  2. kat email fyna pun banyak. rasa semak je. hehe.. tapi tue semua masuk kat spam.

    ReplyDelete
  3. Kadang Nad tak sempat baca pun dah delete dulu email email camni T_T Haha malas nak layan

    ReplyDelete
  4. oooo jarang je dpt email gini...
    apa2 pon sekrg memang kena hati2..silap klik kite yg naya~
    tq sharing~

    ReplyDelete
  5. @fyna
    kak ekin baru tengok email first plak tu tgk mcm ni tu yg update hihihi

    ReplyDelete
  6. @Nadratul Syazwana

    hihihihi... buat xtaw jer kan... email berpuluh2 baru tengok hahahha...

    ReplyDelete
  7. @Farha Kimah

    xpe la dapat.. selalu email ni kat spam mesej...

    ReplyDelete
  8. biasa kalau dapat email2 mcam ni , memang tak buka . buang terus :) hehee

    ReplyDelete
  9. @Mad Parihh
    tak buka gak... baru terajin buka... hihihihi

    ReplyDelete
  10. byk aida dpt gini.
    semua campak ke spam folder.
    kalau x usaha, camne boleh tiba2 dpt duit, kan?

    ReplyDelete
  11. CN byk dpt email mcm ni..ignore jer ..hehe

    ReplyDelete
  12. Akak pun dapat, tapi buat tak tahu jer.
    Malas layan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017