Kerana Terlupa Siap Ada Memo Join GA dan Segmen

January 21, 2015







Hai!! selamat pagi... kita bersiaran pagi...update blog pagi2 ada orang  nampak ke tak dasboard ni... sebab ekin perasaan dasboard kat blog ni macam ada problem... ekin update tak ada keluar pun kat dasboard ni..

pagi ini update pasal memo untuk ekin ingat sebab selalu lupa join GA dan segmen tarikh tutup dia.... lepas ni tidak terlupa dah tarikh dia.. hahahha... biasa la umur dah masuk angka 3 siri ni kan asyik terlupa.. jangan terlupa en suami sudah la... huhhu....

You Might Also Like

10 ulasan

  1. sama la kdang2 buat jugak . tkut terlupa :)

    ReplyDelete
  2. @Mad Parihh

    tu la tu pun ada lagi yg tak senarai ni...

    ReplyDelete
  3. fuiyooo ini baru sistematik..
    tapi CT prefer kalau penganjur dtg and inform pemenang yg dia dah menang. mmg nampak macam amboi menyusahkan tapi blogger ni bukan online 24/7 kan.. kalo CT buat segmen insyallah CT akan inform pemenang yg diorang dah menang.. rajin buat note cemni..

    trasa mcm nak kena buat jugak hahaha

    ReplyDelete
  4. macam ni lah kite akan salu ingat GA yang kita masuk hihi XD

    ReplyDelete
  5. Sistematik.. Kalah Azman Arsad.. Hahahaja

    ReplyDelete
  6. Boleh tiru jugak ni. Kadang-kadang kita tak alert kan..mungkin ini boleh membantu

    ReplyDelete
  7. @CT Humairah kebanyakan penganjur buat GA tak bgitaw pemenang... kita terjah dulu... hahhahah... akak buat sebab tak ingat banyak sangat join la./..

    ReplyDelete
  8. @Papaglamz Azman Arsad blog contest... hahahhaha

    ReplyDelete
  9. @Wardah Aneesa buat macam ni senang ingat xyah scroll nak tgk entry... hihihi

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017