RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ

January 19, 2015



Hai selamat pagi rakan-rakan ekin... hari ini bersiaran lagi kita..rasa banyak hari dah tangguh tak update ni.. biasa la kalau abang cuti memang tak dapat update blog ni... 

Ok bebalik pada apa yang ekin nak share ni... ekin ada join satu Giveaway dari Papaglamz.. Beliau menganjurkan RED CARPET GIVEAWAY BERSAMA PAPAGLAMZ tengok la banner kat atas pun merah kan... syarat-syarat giveway dia pun senang.... hadiah pun best... semoga ada rezeki join giveaway ini sempena besday ekin tak lama lagi... hihihi... sesiapa yang ingin join giveaway ni klik jer banner kat atas tu ya... Selamat Bergiveaway ya...


Due Date:28 February 2015


JOM SEGMEN YANG SEDANG BERLANGSUNG DI BLOG SEKARANG SEGMEN: SELAMAT HARI LAHIR BY CIK ASH




You Might Also Like

13 ulasan

  1. Tq.. Hehehe.. Orang di nanti-nanti kan utk join.. Akhirnya join jgakz..!!

    ReplyDelete
  2. @Papaglamz

    sama3... wow ternanti2 deh ekin join.... hahhahahah

    ReplyDelete
  3. all the best ye..singgah melawat dari segmen yang sama

    ReplyDelete
  4. Singgah kat sini.. Misi melawat peserta2.. Sehat ke tak? Kaki dh bengkak catwalk ke blom? Hahaj

    ReplyDelete
  5. @Papaglamz xberapa sihat... huhuhu... seminggu mc blog... mood blog kureeee loni

    ReplyDelete
  6. Hai ..khaty BW dari segmen yang sama
    semoga berjaya

    ReplyDelete
  7. Hi ... Jalan-jalan dari segmen yang sama ... Jangan lupa singgah jalan-jalan kat SiNi dan Join contest kat SiNi ... Semoga sentiasa sihat dan dimurahkan rezeki ...

    ReplyDelete
  8. Terima Kasih join.. Dalam masa terdekat akan umumkan pemenang.. Rerajin terjah blog Papaglamz yer.. Heheheh..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017