MAC GIVEAWAY by Ummialyaanas.

March 20, 2015



Assalamulaikum.... maaf lama tak update blog ni ni ekin join GA giveaway sebab syarat dia pun senang just follow blog... guna TABLET update susah sikit nak follow IG,Fb,Twitter....Jom support Giveaway Ummialyanas pemenang akan di pilih secara manual dan di bawah senarai hadiah bakal pemenang terima

1. Sehelai Tudung AJ -Green Lable (Redstar)
2. Sehelai Tudung AJ-White Lable (Cherry Croissant)
3. Sehelai Tudung AJ- White Lable (White Daisy)
4. 2 helai Shawl (Both Chiffon)

sesiapa yang ingin klik banner di atas ataupun klik nama link ummialyanas ya..


You Might Also Like

21 ulasan

  1. Wah, semangat join segmn dan GA, ekin! Laptop dah keluar wad ke?

    ReplyDelete
  2. Moga ada rezeki ekin ye...tudung AJ tu :)

    ReplyDelete
  3. Selamat bergiveaway kak ekin..
    ps: semoga lappy cepat sihat, dan kak ekin bleh update belog dan mengebom dengan jayanya pas ni..

    ReplyDelete
  4. This comment has been removed by the author.

    ReplyDelete
  5. @Farrah MFharap Ada rezeki la teringin ni berAdijuma ni.. hihihihi...

    ReplyDelete
  6. @sha dhira tq shad... mengebom dah sikit guna Cik HP ni hihihi...

    ReplyDelete
  7. hadiah simple tapi menggoda ehehe..
    gud luck =) CT join gak.. moga ada rezeki..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Adijuma tu hihihi.. harap ada rezeki gak nanti

      Delete
  8. gud luck kak
    sempat lagi nak join nie
    hehehehe

    ReplyDelete
  9. hadiah sgt menarik..good luck ekin

    ReplyDelete
  10. assalam..
    sy dah announce pemenang ya..jemput singgah blog :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017