Selamat Pagi

April 28, 2015


Assalamulaikum...

Hai!!!! Selamat Pagi semua...Alhamdulilah bersyukur kepada Allah s.w.t ekin masih lagi diberi bernafas untuk hari ini...dah 9 rejab kan tak lama dah nak masuk bulan puasa...dan  tak lama gak usia perkahwinan ekin nak cukup setahun pada 29.5.2015 ni...sekejap jah dah nak setahun... semoga perkahwinan ekin disinari dengan kehadiran cahaya Mata nanti. ekin sabar menanti perasaan nak jadi ibu itu...rezeki nak ada anak belum lagi buat masa ni...bersabar dan terus bersabar hari itu inshaAllah....


Semalam tak sempat nak update blog entri pukul 8mlm tu autopost ya .... disebabkan kat perumahan taman mutiara hujan lebat dari pukul 11.24 pagi hingga pukul 8.00malam taw... 

Pagi tu ekin boleh lagi la update dalam pukul 8.00 mlm tu terpaksa dalam gelap sebab dalam rumah ekin diserang binantang terbang2 MIL ekin panggil kekatu yang ada sayap tu... Kira satu taman mutiara dihujani dengan kekatu la selepas pada tu hujan berhenti.. MIL ekin cakap musim banjir dah nak dekat selalunya kalau kekatu tu keluar...oooo... ekin pula first time mengalami situasi macam ni panik la... duk dalam gelap ekin memang tak nampak apa2 walaupun dah pakai cermin Mata ya... jalan dalam gelap huhuhu memcabar sangat tersepak macam2 dinding la kerusi la.... 




You Might Also Like

17 ulasan

  1. selamat pagi jugak kak . amin . .

    ReplyDelete
  2. Singgah sni lawat Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  3. selamat petang.. huhuhu dah petang baru baca.. happy anniversay, semoga ulangtahun nih akan memberikan sinar bahagia buat Ekin dan suami..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Terima kasih kak... 29.5.2015 nak cukup setahun hihihi

      Delete
  4. Dah malam baru SS singgah sini... He He He..

    ReplyDelete
  5. kalau dalam gelap yg x pakai cermin mata ni pun x nampak ehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihihi... ye ke abang ekin.nampak jah ni

      Delete
  6. ehem2...dah ada berita baik ke...dah berapa bulan..alhamdulillah

    ReplyDelete
  7. Datang melawat ekin. Selamat pagi! :)

    ReplyDelete
  8. insyallah ada rezeki Allah kasi.. feeling dulu puas2 berduaa ahak ahak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... feeling xpuas lagi ni aik

      Delete
  9. Tarikh ulangtahun perkahwinan kuta sama la..tapi akak dah yang ke 10 tahun..heheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... wahhhh 10 tahun dah byk pengalaman,ujian n dugaan tempuhi

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017