Jaclyn Victor Dapat Anak Lelaki

August 28, 2015

 Jaclyn Victor Dapat Anak Lelaki
Kredit gmbr IG Jaclyn

Hai reader blog Cik Ash apa khabar sihat ke.. update ini ekin ingin ucapkan Tahniah buat Jaclyn Victor dan Suami Dapat Anak Lelaki.  Jaclyn telah selamat melahirkan seorang baby lelaki pada Isnin lalu.

Ekin pun try usha kat instagram Jaclyn Victor dah ada gambar baby jac taw dah siap bagi nama... comelnya baby... harap ekin dapat merasa pengalaman ada baby gak nanti...

Ingin taw lebih lanjut pasal Jaclyn Victor boleh tengok instagram Jaclyn Victor .



You Might Also Like

33 ulasan

  1. atototot comel sangat ni.. tak follow pun IG jaclyn hehe..

    ReplyDelete
  2. ye ke dah bersalin.. Tahniah utk jacklyn.. cantik header blog cik ash.. terjatuh cinta pulak tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak suria yup.dah bersalin.. Baby berat 3.48kg..

      Delete
  3. Owh...tahniah jac dan suami..bestnya..

    ReplyDelete
  4. Aminnn..semoga ekin cpt dpt baby..

    ReplyDelete
  5. Siapa sangka Jac pun dah ada anak

    ReplyDelete
  6. Comelnya si Jonah. Besar nanti mesti pandai nyanyi hikhikhik

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihi mummy n daddy jonah penyanyi kn

      Delete
  7. wahhh.. nama pon kemain ank jac ni.. hehebe..

    ReplyDelete
  8. tak tahu pun Jaclyn dh kahwin..siapa suami dia eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sis JM suami dia penyanyi luar negara kalau lebih detail sila search google

      Delete
    2. Jay emmm x ske gosip.. Hi hi hi..

      Delete
    3. Ekin sejak aktif IG kuat gosig artis hihihiji

      Delete
  9. in sha Allah nanti rezeki Ekin lak...teruskan berusaha..aminn

    ReplyDelete
  10. Waa.. Doakan Kak Ekin cepat-cepat dapat anak ye.. Hehe..

    ReplyDelete
  11. InsyaAllah.. semoga Ekin dimurahkan rezeki zuriat oleh Allah..

    ReplyDelete
  12. patut la jac lama x beraksi.
    pregnen rupa nyer...

    ReplyDelete
  13. moga diberikan rezeki untuk ekin dan suami nanti amin amin :)

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017