Pengomen Popular November 2015

December 02, 2015

Pengomen Popular November 2015


Assalamulaikum.. 
Hai rakan-rakan, apa khabar semua sihat tak .. harap dipermudahkan buat semua ya.. dah masuk bulan disember 2015 kan seperti biasa di awal bulan ekin dan blogger lain bila masuk bulan baru mesti update carta top comment kan.. 
Ok kini tiba keputusan senarai calon top 10 Pengomen Popular November 2015 di blog Cik Ash... nampak pic kat atas tu di antara mereka yang rajin memberi komen di blog ekin ini... kesemua pengomen ni automatik jadi bloglist disember BLOGLIST AWESOME..

Jom kita usha blog mereka yang rajin komen blog ekin... tahta kedudukan top 1 dirampas kembali oleh sis JM hihihi..mana kak yan ni dah merajuk nak masuk ekin ke.. 

 Pengomen Popular November 2015

7. Nina Sukasamkaa - Nina 
8. Coretan Murni Alysa -Murni Alysa
9. Emi Izzeyda Diary's -Emi Izzeyda Diary


You Might Also Like

38 ulasan

  1. ada lagi nama akak dala carta ekin.. ingatkan dah terkeluar.. yelah dah kurang BW semenjak dua menjak nih..

    ReplyDelete
  2. Tahniah kepada yg rajin mengomen tu...Fidah tak larat nak kejaq dah...apa yg dan..fida komen..

    ReplyDelete
    Replies
    1. xpe fida tak senarai fida tetap dihati gak

      Delete
  3. nama iols xde lagi..xpe..gigih pas ni insyallah

    ReplyDelete
  4. Replies
    1. insyaAllah kak nanti ada rezeki lebih ekin bgi hihihi untuk alysa jah

      Delete
  5. Tak dok pulok kali ni..ambo jarang datang komen kot hihihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. Keno bui ado utk bule ni terrr.. Yak tulis kelate teh

      Delete
    2. Assalam uols,
      sat3 dok coba bagi tubik jugaks ni :P

      Delete
  6. tahniah pada yg tersenarai...hhihihi

    ReplyDelete
  7. tahniah ya yg tersenarai..nampaknya Etuza tak tersenarai...

    ReplyDelete
  8. Eh, ada nama kita la.. heee... :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Nama cik mimie muncul di saat akhir

      Delete
  9. Tahniah buat semua yg tersenarai :)

    ReplyDelete
  10. aida setia di situ...
    alhamdulillah :)

    ReplyDelete
  11. Alhamdulillah..masih lagi tersenarai..hehe..

    ReplyDelete
  12. Wahh...tahniah kepada semuanya....JM menjuarai tahta...JM memang terhebat....

    ReplyDelete
  13. wahhhh dah ada nama Kiera Sakura dekat situ. suka suka hihihihi

    ReplyDelete
  14. CT nampak nama disitu =D
    hehe.. kena rajin jenguk sini..

    ReplyDelete
  15. Assalam ekin,
    tahniah buat semua yang tersenarai naaaaaaaaaa

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017