Selamat Pengantin Baru Syed Aswadi & Poh Nur Aida

April 14, 2015




Assalamulaikum... hai semua tak terlambat lagi ekin nak ucapkan Selamat Pengantin Baru Buat Abang ke 2 dan pasangan dia kak poh jue... semoga berkekalan hingga akhir hayat ya.... semoga dipermudahkan menjalani kehidupan suami isteri....

OK la kan bawah ni ada sedikit gambar sebelah perempuan ni... gambar ambik Dari album kak jue.. ekin tak dapat nak hadiri majlis belah Thailand sebab baru bertolak Dari kedah masa tu.


             kenduri sebelah perempuan 9/4/15



kenduri sebelah pengantin lelaki 11/4/2015


kakak fathnin koya nyanyi masa ni

bergambar bersama cousin

                             

sedikit jah gmbar yang ekin share sebab ekin tak sempat snap picture hp xde ditangan masa tu busy sangat kita jadi follower girl to long bagi siso a.k.a cenderehati la...

You Might Also Like

17 ulasan

  1. uish.. kakak ipar org thailand ke??? bestnya bolh mkn tomyam kaw setiap hari..hehehe

    zinziemeewah

    ReplyDelete
  2. sikitnya gambar kak. tak rasa kemeriahan majlis tu. haha

    ReplyDelete
  3. wahh tahniah buat abang kak ash ^^

    ReplyDelete
  4. Tahniah Selamat pengantin baru buat abang Cik Ash :)

    ReplyDelete
  5. tahniah buat pasangan
    selamat pengantin baru
    semoga kekal ke jannah

    ReplyDelete
  6. @norsalihah shalehyup kak ipar sebelah Thailand... xsempat nak tnya resepi tomyam kat dia balik map sgt

    ReplyDelete
  7. @NURHAZIQ HAFIZbnyk lagi gambar akak update entri guna hp susah sikit letak pic la... jenuhhh sikit...

    ReplyDelete
  8. selamat pengantin baru buat mereka.. semoga berkekalan hingga ke Jannah..

    ReplyDelete
  9. tahniah pengantin baru :)

    Thailand? wow.. ni first time dengar ni.. hehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup thailand teruja dapat kak ipar org srbelah sana hihihi

      Delete
  10. tahniah kak ekin.. syioknya dapat orang baru dalam family.. :D

    ReplyDelete
  11. tahniah buat kedua mempelai...ishhh...tgk orang kawin terasa nak naik pelamin..ottoke

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017