Untukmu Seluruh Sahabat Blogger

April 09, 2015





Assalamulaikum buat reader blog Cik ash yang dikasihi ekin nak bagitaw segala update entri di blog ni merupakan autospot ya... sebab ekin akan bercuti balik Kelantan pada hari ini untuk menghadiri Majlis Perkahwinan Abang kedua ekin akan melansungkan perkahwinan pada 9.4.15 di sebelah pihak perempuan di Sungai Golok Narathiwat Thailand. Manakala Sebelah pihak lelaki di teratak rumah aboh n ma pada hari sabtu 11.4.2015...

Doakan semoga dipermudahkan perjalanan ekin balik Kelantan... semoga Majlis Perkahwinan kedua-dua belah pihak berjalan lancar dan dipermudahkan nanti...

Ekin rindu denga aboh, ma n family Kelantan.. nak makan makanan Kelantan hihii..

InshaAllah ekin akan kembali blogwaking semula di blog korang pada 13.4.15 nanti...




You Might Also Like

22 ulasan

  1. insyaallah..
    semoga dipermudahkan

    ReplyDelete
  2. moga semua urusan dipermudahkan ye..

    ReplyDelete
  3. tahniah untuk abang Ekin.. semoga perjalanan Ekin selamat pergi dan balik ya..

    ReplyDelete
  4. kak ekin jemput la mai umah.
    sy duk bachok.

    ReplyDelete
  5. amin . semoga selamat perjalanan pergi dan balik :)

    ReplyDelete
  6. dapat orang thailand.. mesti lawooo.. semoga majlis berjalan lancar kak..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Lawa hihihi syok dgr diaorg ckp thailand ?

      Delete
  7. Wow.. SS pon nak cuti klante nanti.. Boleh suggest tmpt best2 tak?

    ReplyDelete
  8. hat-hati semasa di jalan raya balik ke sini...Tahniah kepada Abag...dapat org sungai golok?..dalam sunga tu byk golok eh eheheh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaja kak.JM yor kut ada golok xsempat.nak.temu ramah dia

      Delete
  9. Alhamdulillah, semuanya selamat :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Amin... alhmdulilah selesai semuanya

      Delete
  10. teringin lak nak tengok macam mana kahwin dekat sungai golok tu.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin tak sempat nk menghadiri kahwin di thailand tu tgk video n gmbr jah dlm tablet aboh

      Delete
  11. Replies
    1. Ha ah kak ann sibuk.sgt tu... inshaAllah nanti ada masa.balik.kelantan ekin rojer2 akak ya...

      Delete
  12. tahniahh..selamat pengantin baruu.. huhu

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017