Apabila Cik Ash Mengebom Inilah Jadinya

May 09, 2015



Assalamulaikum.....
Hai!! Apa khabar semua... sihat ke...  terima kasih kepada mereka semua di atas perhargaan ni blog Cik Ash  tersenarai di top commenter bulan April 2015..

Ekin mengebom blog semua tu ikhlas tak mintak ganjaran pun.... komen sekarang laju guna hp kan... mana blog yang belum ekin bom sila la lapor diri di komen inshaAllah ada masa free ekin terjah... masa free ada jah hahahha... siap boleh tidur lagi hihihi... jangan terkejut bila Cik Ash mengebom ya..
ni jah top comment yang sempat ekin perasan kalau ada lagi sila rojer di komen ya...
Sweet Candy Blog Hidayu Ayumie

Top Commetators Siti Yang Menaip

Top Commet Blog FROM FAMF TOWER
My Lovely Reader Jari Manis
You All Ohsem Mama3Farhanah


Nama Budak Kuat Busing Blog 

 Rajin Mengomen April Blog Izzeyda
Rajin Mengemon April Blog Izzeyda

PengomenTegar April Blog Cik Mimie


You Might Also Like

15 ulasan

  1. Woww..nama Ekin di mana-mana..mmg rajin mengebom...

    ReplyDelete
  2. bulan Mei ni pun Ekin dah masuk dalam list Top Commentar..balas dendam ke apa nih :-)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak JM main terjah laju la komen gna hp kan...

      Delete
  3. banyak tuh.. tahniah ya.. selepas nih boleh seangkatan dengan kak JM ngan SS laa..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xleh lawan sifu diaorg twrbaik lagi

      Delete
  4. Rajin sgguh cik ash ni.. terbaikkkk

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hahhahaha rajin la.xada buat gapo...

      Delete
  5. cik ash memang hebat dan rajin tinggal komen..terbaiklah..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hihihihi... rumah wana pun singgah jap2 jah kan...

      Delete
  6. Kak Ekin memang kaki boom..hehehe.. :) dalam carta Cik Mimie pun ada :)

    ReplyDelete
  7. Situ yang menaaaaaip ? Situuu ? Situuuuu ????? hahahaha..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017