KeyWords Blog Cik Ash #7

May 12, 2015

Keywords bulan lepas ni

Assalamulaikum... 

Hai... update lagi... hihihi.... lama ekin tak share keyword blog ekin.. biasa la sejak laptop rosak ni nak update terhad nak update...picture screen print dah lama Ada dalam HP update nak post tu yang susah sikit asyik simpan dalam draf jah ni. kalau ikut post semalam tapi ekin sibuk semalam pergi klinik untuk check tangan ni... minggu depan kena ambil darah untuk taw penyakit apa tu.. 


Keywords Dari nuffnang adess terkejut dengan carian keyword lucah tu.. ingat blog ekin ada entri lucah ke.. siapa la tuan yang cari tu ya..Cinta Ibadah kedudukan teratas tu..

                              

Keywords dari blog ini ialah nampaknya entri Cinta Ibadah dan  Be Careful With My Heart Paling ramai yang Cari ya.. dah tak ada dah anak aiswarya rai hihihi...

                                   


You Might Also Like

10 ulasan

  1. banyak pasal drama dalam carian tuh..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la kak ramai yang minat drama ni

      Delete
  2. Ramai yg minat cerita be careful with my heart :)

    ReplyDelete
  3. adakah ramai yg nk tgk telenovela be carefull with my heart or dorang cari tips berkaitan :-)

    ReplyDelete
  4. hihi banyak drama ni.. be careful with my heart CT tngk cket je

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017