Laptop Abang Berakhirnya Riwayatnya

May 21, 2015

 Laptop Abang Berakhirnya Riwayatnya


Hai...  cik ash ingin minta maaf kepada reader blog  cik ash... mood nak menulis di blog berkurang sejak laptop dah tak ada ni.. sebelum ni ramai dah taw laptop suami cik ash masuk wad kan... lama taw 2 bulan lebih dalam wad... biasa la laptop suami yang dah 8tahun guna masa dia belajar lagi banyak la perlu tengok apa yang rosak... rupanya banyak gak la yang rosak motherboard n kipas laptop rosak tu.. kalau nak baiki dalam RM600 tu..rasa rugi pulak kalau baiki baik beli yang baru kan.. tetapi nak beli yang baru tak taw bila nak beli duit cash dalam tangan tak ada huhuhu..... riwayat laptop suami akhirnya tamat tak dapat dah nak diselamatkan jadi cik ash update blog guna Tablet n Hp jah sampai bila3... huhuhu... update entri terhad la guna Tablet ni... cik ash tak taw nak letak pic macam mana guna tab ni... hp taw la... susah sangat nak menulis blog ni kena buat 2 keje Tablet karang hp letak pic... uhuhu...
kadang-kadang ada jah typo setiap entri... Kak JM dan SS paling Kuat nampak typo cik ash di setiap entri cik ash update hihihihi...





You Might Also Like

20 ulasan

  1. ala ciannya..memang tak best langsung nak update guna hp/tablet.tak puas..bw pun kurang best..tapi takpe, ekin sabar la..insyaallah ada rezeki dapat beli laptop baru kan.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah xbest... BW ok lagi la... terjah blog yg mesra mobile ok l...

      Delete
  2. Patutlah typo aje... X pe... Skrg ni nak update blog pon boleh je guna handphone... Janji installl blogger aps...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Handphone.dah ada apps blog tu... tablet ekin yg murah jah xleh nak.install blog app tu yg susahnya

      Delete
  3. Sabarlah ekin... Ada rezeki boleh beli baru...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sabar dah SS . ujian Allah bagi kat ekin.dah.banyk.sangt...

      Delete
  4. Replies
    1. Sama.jah... hp boleh tab yg murah ada yg xleh.nak. install huhuhu

      Delete
  5. Akak pun rimas kalau nak update blog pakai phone...satu entri makan masa benar nak siap. Tak lama lagi adalah laptop baru ye,..

    ReplyDelete
  6. alahai ciannye..kumpul duit skit2 la...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kumpul2 duit ada jah guna utk bnda lain.' Huhu

      Delete
  7. tamat dah ya riwayatnya.. alahai.. tak apa lah, lappy tu mintak rehat mungkin, jom kita sama menabung kak.. semoga akak dapat beli lappy baru nanti.. amin.. :D

    ReplyDelete
    Replies
    1. amin harap dpt beli yg bru xde lappy susah nk buat keje

      Delete
  8. xpe2, kumpul sikit2..nnti ada rezeki beli laptop baru ye Kak Ekin :)

    ReplyDelete
  9. alaaah..Ekin nih..sis JM pun typo gak..cuma kalau org lain typo nampak aje kan huhu

    ReplyDelete
  10. nanti ade rezeki ade lah laptop baru tuuu.. xpe xpee.. keep chayok1 !

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017