Roti Bakaq Telur Meleleh

May 13, 2015

 Roti Bakaq Telur Meleleh


Hai... ekin nak share menu selepas berbuka puasa pada hari isnin selepas makan nasi...terlewat share gara2 tertido awal penat kut..separuh hari duk di klinik urusan dengan Doktor berkenaan jari ekin ni... minggu depan nak kena ambik darah pulak.. takut dengar nak ambik darah ni..

Di mana ekin dapatkan Roti Bakaq Telur Meleleh ni di kawasan taman perumahan ekin menetap sekarang.. so sesiapa yang berada di kawasan Taman Mutiara Sungai Kob ya, boleh berkunjung ke kedai dia taw..

You Might Also Like

16 ulasan

  1. wah, simple tapi sedap tu ekin..nyum2.. :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ha ah sedap teringin nk makan lagi harga rm2.00 huhh

      Delete
  2. Wow roti telur meleleh... nnt nk g cri lah..nyummmyyy

    ReplyDelete
  3. Sekarang nie sume org duk tayang roti nie.. Xsempat lagi nak test... Mengancam betol..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tu la.. mujur ternampak ada jual p beli tu

      Delete
  4. Air liur pun ikut meleleh ni..heheh

    ReplyDelete
  5. ooo kat sg.kob..balik umah mak boleh cari nih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak eyda kalau ada kak sg.kob boleh la.rojer2 boleh jumpa.hihihi

      Delete
  6. Replies
    1. Memey sedap kak ekin langgar pantang huhuhu

      Delete
  7. WAHH,, dapnye.. berapa rm tu kak ekin.. hehe.. :D

    ReplyDelete
  8. eee..terliur..kalau sis JM x cukup mkn sorang tu

    ReplyDelete
  9. hehehe kalo kat kawasan rumah org panggil teloq goyang.. mcm2 hahaha

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017