Pecah Rekod Pageviews 1000 K

June 25, 2015



Hai... selamat malam semua... menu berbuka ekin malam ni ikan selayang percik, ulam pegaga dan jemput-jemput kucai saja... hari ini sakit gastrik datang pulak rasa lemah tubuh ni...

Ok la apa ni merapu duk tulis pasal berbuka kan ekin nak share pasal pageview blog ekin ni semalam punya pageview terkejut tengok first time angka 1000k ni...

penangan  dua drama Cerita Cik Bunga Dan Encik Sombong dan M.A.I.D dan Ketuk-Ketuk Tamadhan ni...

Terima kasih kepada semua yang singgah blog Cik Ash ni...




You Might Also Like

21 ulasan

  1. wah! terbaik lah... bestnya kak ekin..

    ReplyDelete

  2. Hai. Ainaa blogwalking kat sini.
    Exchange Feed Group ada menganjurkan GIVEAWAY MEGA RAYA Dengan hadiah bernilai RM 3100.00 Jemput join tau. Boleh buat duit raya. Terima Kasih.

    ReplyDelete
  3. ramainyaa...ena singgah bw here

    ReplyDelete
  4. Assalam ekin,
    waaaaaaaaaaa
    hebat3
    tahniah3

    pssttt : done follow uols. number 711 :)

    ReplyDelete
  5. alhamdulillah ekin :)
    membawa rezeki itu pageviews :)

    ReplyDelete
  6. Wah!! terbaiklah kak ekin :) Salute2 :)

    ReplyDelete
  7. "ikan selayang percik, ulam pegaga dan jemput-jemput kucai saja,.."

    Saja? Dah buat akak terliur. Oh...ikan percik,..ayam percik...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Abg ikan percik kurang kalau ayam laju la hihihi...

      Delete
  8. Ekin dah lama ke ada gastrik? Jaga makan ye.
    Eh lupa pulak,...CONGRATS!!!! Dahsyat pageview :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. ada sebelum kahwin lg akak... terima kasih kak farah

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017