CPUV Nuffnang Fair & Lovely Raya

July 28, 2015



Assalamulaikum..

Hai hari ini lewat sikit ekin update blog disebabkan ada problem dengan Handphone ekin, tablet tak boleh nak screenshoot la, Ok la agak lama ekin tak buka akaun Nuffnang ini sejak raya aritu lagi semalam ekin berkesempatan buka terkejut tengok jumlah bertambah lagi dan dapat satu iklan CPUV baru pada 24 Ju Alhamdulilah rezeki untuk bulan julai ni.  CpUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Fair & Lovely Raya ni.. Terima kasih Mr.Nuffnang nanti bagi banyak-banyak duit raya kat kita taw hihihi..



                                 

             Siapa nak voucher? ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...DLL ) Sila tekan: WHOHAA Terus register sahaja, PERCUMA! Free voucher ( KFC,TESCO,JUSCO,PIZZA HUT,IKEA...and another ) Please visit WHOHAA to join member . (join member for free )

 Share Iklan --> Orang KLIK--> Dapat DUIT!!! Nak tahu macam mana?? Klik 8SHARE dan daftar FREE aje.. 



You Might Also Like

18 ulasan





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017