Terima Kasih Hidayu Ayumie |Keychain Lagi

August 08, 2015

Terima Kasih Hidayu Ayumie |Keychain Lag, Assalamualaikum.. Hai selamat pagi semua... Apa khabar semua..

Hai , entri autopost ini, ujian demi ujian di uji.. sekarang laptop rosak pulak, handphone rosak jap dah ok balik ni tablet pulak buat hal... Update blog pun terhad sikit sejak guna hp abang ni, tu yang lambat sikit nak review Hadiah Keychain Ayah Rie hadiah ni pemberian dari Hidayu Ayumie taw kerana berada di Top Comment Sweet Candy Dari Bulan Mei dan Jun.
 
Sebelum ni cik ash pernah tersenarai di top 10 di blog ayu dapat keychain nama cik ash boleh terjah SINI , terima kasih Mama Firash dengan pemberian hadiah yang sangat comel tu dan puas hati dengan sulamannya.. yang penting abang akak tak jeles lagi dia main sorok-sorok keychain tu bila kita tanya dan tengok ke. 

Sesiapa yang ingin mengenali pemilik blog Hidayu Ayumie boleh la terjah blog ayu taw.. blog ayu ni banyak share tentang kehidupan anak-anaknya. 

Ok la tak lupa juga ayu ada juga membuat jahitan sulaman so kalau teringin nak tempah boleh whatsapp dalam talian dibawah itu. 


Mamizafstuff

Facebook Page : Mamizastuff
Instagram : mamizafstuff
Whatssap : 017-9298064

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Replies
    1. Terima kasih zaf ayu buat memang cantik

      Delete
  2. Tahniah Ekin...x rugi rajin BW kan

    ReplyDelete
  3. tetapi kenapa Ayah Rie? untuk husband Ekin eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM masih tak taw kewujudan blog husband ekin ini hihihihi...Ayah.Rie tu nama pena blog... asal usul.ayah.rie utk panggilan ank.saudara sebelah.ekin.. Ekin Cik Ash jdi husband ekin.Ayah rie hihihi...

      Delete
  4. Congrats, Ekin! Akak memang suka produk kraf Ayu ni. Baru2 ni beli keychain I AM. Memang puas hati :)

    ReplyDelete
  5. Hasil tangan Mommy Firash memang cantik :)

    ReplyDelete
  6. bertuah !
    aida lom pernah dpt jajan dari ayu :)
    jari jemari mengkomen tak sehebat jari jemari ekin...

    ReplyDelete
  7. tahniah ekin....chantik keychain nyerr....hasil seni tuhhh hihih

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE JANUARI 2018