Terima Kasih Hidayu Ayumie |Keychain Lagi

August 08, 2015

Keychain Ayah Rie


Assalamulaikum... Selamat Pagi Semua... Apa khabar semua....
Hai....entri autopost ini... ujian demi ujian sekarang laptop rosak,Hp rosak jap dah ok balik ni Tablet buat hal...update blog terhad sikit sejak guna Hp abang ni tu yang lambat sikit nak review Hadiah Keychain Ayah Rie ini Hadiah ni pemberian Dari Hidayu Ayumie taw kerana berada d Top Comment Sweet Candy Dari Bulan Mei dan Jun.. sebelum ni ekin dah pernah tersenarai top 10 di blog ayu dapat keychain nama Cik Ash boleh terjahSINI , terima kasih Mama Firash dengan pemberian hadiah sangat comel dan puas hati sulamannya..yang penting abang akak tak jeles lagi dia main sorok-sorok keychain tu bila kita tanya dah tengok ke.  

Sesiapa yang ingin mengenali pemilik blog Hidayu Ayumie boleh la terjah blog ayu taw... blog dia banyak share kehidupan baby firash yang bambam tu geram Cik ash tengok hahaha.... 

Ok tak lupa gak yang inginkan tempahan keychain macam ekin ataupun keychain I Am tu boleh berkunjung di link bawah ni ya....

Mamizafstuff

Facebook Page : Mamizastuff
Instagram : mamizafstuff
Whatssap : 017-9298064





You Might Also Like

16 ulasan

  1. Replies
    1. Terima kasih zaf ayu buat memang cantik

      Delete
  2. Tahniah Ekin...x rugi rajin BW kan

    ReplyDelete
  3. tetapi kenapa Ayah Rie? untuk husband Ekin eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. sis JM masih tak taw kewujudan blog husband ekin ini hihihihi...Ayah.Rie tu nama pena blog... asal usul.ayah.rie utk panggilan ank.saudara sebelah.ekin.. Ekin Cik Ash jdi husband ekin.Ayah rie hihihi...

      Delete
  4. Congrats, Ekin! Akak memang suka produk kraf Ayu ni. Baru2 ni beli keychain I AM. Memang puas hati :)

    ReplyDelete
  5. Hasil tangan Mommy Firash memang cantik :)

    ReplyDelete
  6. bertuah !
    aida lom pernah dpt jajan dari ayu :)
    jari jemari mengkomen tak sehebat jari jemari ekin...

    ReplyDelete
  7. tahniah ekin....chantik keychain nyerr....hasil seni tuhhh hihih

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017