Award Certificate Of Awesomeness By Cik Mimie

September 09, 2015

Award Certificate Of Awesomeness By Cik Mimie



Assalamulaikum... hai korang.. maaf terlambat share entri buat Cik Mimie ni.. taip dah lama asyik tersimpan dalam draf saja...   

Ok la ekin ingin mengucapkan terima kasih buat Cik Mimie di atas perhargaan Sijil yang sangat comel ni... kenapa ekin dapat sijil ini sebab ekin tersenarai dalam Pengomen Tegar Ogos 2015 di blog Cik Mimie ini...  

Bulan Ogos ni sijil mengikut tema kemerdekaan cantik sangat kan, kak ekin sangat suka la Cik Mimie... So sesiapa yang ingin mengenali Cik Mimie lebih dekat blog terjah blog dia taw.. Klik jah nama Cik Mimie di setiap entri ini.. 

You Might Also Like

25 ulasan

  1. Sama-sama Kak Ekin :) Terima kasih juga sudi conteng2 dekat blog Cik Mimie :) #muahmuahciked :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama2 mimie tq gak memeriah blog kak ekin

      Delete
  2. tahniah ekin.
    and tahniah jugak cik mimie sebab rajin and kreatif.

    ReplyDelete
  3. wah-wah, tahniah kak ekin.. shad dah 2-3 bulan menyepi..

    ReplyDelete
  4. bestkan..kalau jadi top commentar blog CM tu every month dapat sijil...cantik2 lak tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. JM... blh dpt 7 hari berkursus x?

      Hahaha

      Delete
  5. tahniah ekin.. akak kali nih tak dapat, mungkin kurang blogwalking..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017