Dapat Ole Ole Dari London

September 10, 2015

Ole Ole Dari London

Assalaimulaikum...
Selamat pagi semua... apa khabar sihat ke... harap dipermudahkan urusan buat semua ya...sebelum ni ekin ada share wordlees Wenesday kan ni entri penuhnya hihihi... seperti biasa la entri autopost lagi...

Baru2 ekin dapat ole2 dari london pemberian dari sepupu abang ekin..terima kasih bertambah koleksi barang ekin hahahah... byk yang magnet ni...


Magnet 

Coklat pahit sangat tengok tu 72%  




You Might Also Like

52 ulasan

  1. tahniah... coklat pahit? tak pernah makan..hihi

    ReplyDelete
  2. Alhamdulillah rezeki dari kejauhan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah rezeki dapat merasa dari jauh hihihihi

      Delete
  3. alhamdullilah ...Rezeki Allah bg...dr London plak tuh ...

    ReplyDelete
    Replies
    1. alhamdulilah nk pergi jauh xtaw bila nk sampai

      Delete
  4. waaa....bestnyer dpt ole2 ni....dr londonnn tuhhhhh hihihi

    ReplyDelete
  5. Seronoknya dapat ole-ole dari jauh :)

    ReplyDelete
  6. husna pon suka kumpul fridge magnet!! ;D

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak ekin pun xminat asal2 nya sekarang ada minat dah

      Delete
  7. bestnyer..akak pon x sabar nak dpt ole2 dari german..hiihi

    ReplyDelete
  8. 72% tu tahap kepahitan ke??? Tak termakan gitu...

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup tahap kepahitan kalu london lagi tinggi tahap dia punya

      Delete
  9. terbaik la ekin.
    dari london lagi.
    aida ada few ketuls fm dari london.
    gift from mr.asben's fren.

    ReplyDelete
  10. Asalamualaikum ash. ..selamat pagi
    :-))

    ReplyDelete
  11. wahh.. cantiknya FM tu..

    terbang jauh dari kota raya London...

    ReplyDelete
  12. wahhh, bestnyeeeee.... tahniah kak..

    ReplyDelete
  13. Seronokny dapat ole2 dari jauh! Coklat 72% tu sedap buat coklat sos. Kalau makan camtu memang pahit. Akak pernah dapat 90%. Nak pingsan!

    ReplyDelete
    Replies
    1. kak farah tu la masa mkn tu memey pahit.. tu la duk terfikir gak ni coklat masakan kut..

      Delete
  14. wahh bestnya dapat adiahhh. nak gak XD

    ReplyDelete
  15. x de lagi koleksi FM dari London...bestnya dapat FM..sepupu abg Ekin tu travel ke London or dia mmg keje jat sana

    ReplyDelete
    Replies
    1. dia pergi tempat suami dia belajar sambil keje kat london

      Delete
  16. coklat pahit? adus mmg x leh telan lah

    ReplyDelete
    Replies
    1. yup pahit tapi ekin n abg telan jah hahahaha MIL xmau mkn

      Delete
  17. souvenir jauh tu .. hehehe. kalau pahit maknanya coklat asli. mesti mahal

    ReplyDelete
  18. waaahhhh best nya....

    jom cik ash... kita ke LONDON...

    #KeLondonKeKita

    ReplyDelete
  19. jauhnya ole2 tuh.. apapun best kan dapat ole2 nih.. tak suka coklat pahit, maunya susah nak telan..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017