Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos 2015

September 02, 2015

Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos

Dari 1 Ogos Hinggga 31 Ogos 2015

Hai Selamat pagi semua..  ni entri autopost ya... ekin ada nak share berkenaa dengan Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos ni... entri yang menduduki cerita  teratas ramai view Nak tengok Drama Tanah Kubur Musim Ke 14 dengan bilangan view  265, diikuti entri Tonton Online MAID dengan bilangan view 186, dan seterusnya tengok gambar tu. Hihihi..


Catatan Popular Sepanjang Bulan Ogos ini boleh Klik di link di bawah ini untuk mudah yang terlepas peluang nak baca ya...






You Might Also Like

33 ulasan

  1. serius...tak pernah tgk g tanak kubur...teringin nak tengok

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak ekin layan join MIL yg tgk hihihi

      Delete
    2. Tengoklah, Fidah. Leh layannnnn :)

      Delete
    3. Betul tu kak farah jom layan

      Delete
  2. Wah ramai yang minat Tanah Kubur rupanya..Alhamdullilah (buat suara Tok Adi) hehehe

    ReplyDelete
  3. macam best yang diy instan shawl tu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tasha memey best sgt hihihi puas hati boleh buat sendiri

      Delete
  4. Drama tanah kubur paling tinggi... perghhh! Insaf!

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ramai yg minat tengok tok.adi hihihi

      Delete
    2. Citer favourite Cekebon gak ni. Dulu frust sebab berhenti sekejap kan,..

      Delete
    3. Ha ah kan kak farah ganti.dengan citer lain bila hati.dah hitam tak dapat sambutan pun hihihi

      Delete
  5. wah paling banyak tanah kubur tuh..

    ReplyDelete
  6. tanah kubur tetap champion..hehe

    ReplyDelete
  7. Assalam ekin,
    waaaaaaa
    banyak view tu
    tahniah3

    ReplyDelete
  8. Tanah kubur masuk musim terbaru dah :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Hari tu tgk yg zila bakarin berlakon tu..hihi :)

      Delete
  9. tanah kubur klau dok sorang2 x brani nk tgk...tkut teringat2

    ReplyDelete
    Replies
    1. Teringat time dia kafankan hihiji kan

      Delete
  10. ramai rupanya yang suka tengok tanah kubur tu hihihih. tapi kadang tak suka tengok sorg2 takut teringat2 masa nak tido malam ekekekeke

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sama la ekin hahaha tertengok sbb MIL suka tengok ekin pun join

      Delete
  11. wow wow.. gempak seh blog Kak Ekin.. hehe..

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017