Cik Ash Di Mana-Mana Ada #4

September 20, 2015

Cik Ash Di Mana-Mana Ada #4


Assalamulaikum 
Hai... reader blog Cik Ash semua, agak lewat entri ini ekin.update tanda.terima.kasih kepada sahabat blogger yang menyenaraikan.ekin dalam top commenter Ogos 2015 di blog mereka disebabkan internet bermasalah kan.. ni entri autopost taip banyak2 buat autopost.. terima kasih kepada semua yang memberi support ekin dalam dunia blogger rasa 2014 dan tahun  ni paling banyak entri ekin tulis sejak jadi suri rumah sepenuh masa kan hihihi...



Blog Kak Farah

Sis Jari Manis

Scha Sein


I

Update 29.9.15


Itu jah yang ekin dapat senarai yang menyenarai top comment di blog mereka kalau ada lagi ternampak nama Cik Ash bagitaw ekin la ya la hihihihi

You Might Also Like

13 ulasan

  1. wah..Tahniah Ekin...Ekin pun tersenarai dalam list top reader sept di blog sis...terima kasih...tggu ye..ole2 nya lambat sikit

    ReplyDelete
    Replies
    1. sama2 hihihi bulan ni tak.ada senarai dah

      Delete
  2. masalah kabel dh okey leh ziarah kawan2 eh pas ni

    ReplyDelete
  3. wow....ekin ada di mana2....tahniah ekin hihihi

    ReplyDelete
  4. CIk Ash rajin! tahniah CIk ASh :)

    ReplyDelete
  5. banyak blog tu, berjaya tembusi carta :)

    ReplyDelete
  6. Banyaknya..kalau rajin memang senang dapat ramai kawan kan

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017