Donut Ball Cubaan Pertama

September 20, 2015

Donut Ball Cubaan Pertama


Hai reader blog Cik Ash apa kabar ya... sihat tak hari ini.. semoga dipermudahkan urusan taw.. sejak dua mejak ekin terlebih rajin kongsi resepi masakan pulak hihihi...



Petang semalam ekin ada cuba buat Donut Ball resepi di ambik dari mana tak ingat la ada ekin simpan dalam buku tu...  ni merupakan kali pertama cuba buat alhamdulilah jadi cuma tak cukup gebu la... nape eh ekin tak jadi gebu sangat ni ada kurang something ke...

Nanti usaha lagi buat kuih ni kena belajar ni malu korang xtaw buat apa-apa hihihihi... sesiapa yang ada cara resepi donut yang lain nanti share la ekin hihihi...

You Might Also Like

23 ulasan

  1. comel je...mesti best 1st time buat pastu jadi..time makan lagi best..kikiki
    kalau nak gebu kene buh susu kot..org kata la.

    ReplyDelete
  2. Replies
    1. dalam gambar comel la luaran tak pun hahahaha

      Delete
  3. Waaaa..comey lotey...mesti sedap ni...good.

    ReplyDelete
    Replies
    1. hihihihi boleh semua mkn hbs hihihuhu

      Delete
  4. x cukup gebu? maybe adunan tu perlu edit sikit lagi

    ReplyDelete
  5. akak pernah buat dulu2..gebu sangat..ambik resepi dlm blog mat gebu kut..kikiki

    ReplyDelete
  6. Replies
    1. resepi ada xingat tulis kat mana dlm buku ni

      Delete
  7. Replies
    1. anak saudra abg siap kata boleh.jual haaahah

      Delete
  8. percubaan pertama ni pun dh leh kata berjaya nihh....syabasss ekin....heheheh

    ReplyDelete
  9. Donut ball..2 singgit..2 singgit...hehehe :)

    ReplyDelete
  10. rajinnya...kita ni bl nk buat xtau...hahahaha

    ReplyDelete
  11. comel, buat bulat kecik kecik... lembut tak donut ni?..

    ReplyDelete
  12. nak resepi... tak kira, nak jugak.. hiihi

    ReplyDelete
  13. kalo buat sendiri.. akan sediakan icing sugar sebelah.. rasa nak celup gula lagi senang ehehe.. tapi lepas tu memang diet tak makan makanan bergula lew..

    ReplyDelete
  14. resepi ?
    ok la tu. sekali lagi buat pasti lebih gebu :)

    ReplyDelete
  15. Lama dah tak buat donat.. Sekarang memang kurang kompiden nak buat kuih2 ni.. Kompiden makan je.. Ihiks!😝

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017