CPUV 7 September 2015 : Welcome To Shell Campaign

September 10, 2015

CPUV 7 September 2015 : Welcome To Shell Campaign



Assalamulaikum..
Hai update lagi entri autopost ini, jangan Marah taw harap ada la yang sudi singgah blog Cik Ash ni.. yang best  ada lagi  iklan CPUV baru on going  pada 7 September 2015.. Alhamdulilah  rezeki ketiga untuk bulan september ni.


CPUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Welcome To Shell Campaign ni.. suami ekin pun selalu isi minyak dekat Shell taw.. Untuk maklumat lanjut berkaitan dengan kempen Welcome To Shell Canpaign ini , boleh berkunjung ke website Shell Malaysia KlikTerima kasih Mr.Nuffnang nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. 

You Might Also Like

33 ulasan

  1. alhamdulillah .. tahniah ^_^

    *jemput singgah blog zianaeunos.blogspot.com

    ReplyDelete
  2. tahniah tuan tanah kedaung....sampai ke hr ni tak pernh dpt pon CPUV bagai nih..huuhuhuhuuhuh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe usaha lagi insyaAllah dapat la tu ekin ni baru tahun ni.ada

      Delete
  3. Tahniah Ekin, moga Mr Nuffnang bagi lagi banyak CPUV yer...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tq zumal harap mangkin banyak nti hihihi

      Delete
  4. alhamdulillah, tahniah kak ekin.. :D

    ReplyDelete
  5. Congrats! Moga bertambah-tambah rejeki :)

    ReplyDelete
  6. tak faham lah camna si nuffnang ni beroperasi...
    hihihih... tak pernah buat duit lagi dengan makcik nuffnang ni...

    eh makcik ke pakcik nuffnang ni?

    hihihihi

    ReplyDelete
  7. tahniah ekin, lama tak check akaun nuff..

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017