Dapat Horlicks Dari WOOP.my

September 05, 2015


Dapat Horlicks Dari WOOP.my |Assalamulaikum, Hai, selamat pagi semua.. hari masih lagi diberi benafas untuk teruskan kehidupan seharian ini.. Apa khabar pembaca blog Cik Ash ni.. Harap sihat la ya. Semoga dipermudahkan untuk hari ini.. entri autopost bersiaran ni... 
   Ok pagi ini ekin dapat tebus barang dari WOOP.my ni.. syok taw dapat barang free ni dengan mudah ni..  barang yang ekin dapat ni Horlicks Coklat wow febret tu jimat duit tak payah dah beli dah kan.. barang ketiga ekin dapat ni.. sebelum ni ekin pernah dapat kumpul point, jawab SOALAN berkenaan dengan produk tu.. rajin jawab SOALAN ni dapat point..                 

So ingin dapatkan barang free macam ekin  ni meh la join WOOP.my  Klik Untuk Daftar taw.





You Might Also Like

37 ulasan

  1. wah.,...menarik...rajin menjawab dapat hadiah...gitew ehh..nak try lah join

    ReplyDelete
  2. ini wesite yang kak Farrah ko war war kan tu eh

    ReplyDelete
    Replies
    1. Yup kak farah war war kan ekin join la syok pulak hihihi

      Delete
    2. Hikhikhik iya sis JM,..mehla join. Pasti kita excited sesama kita dpt hadiah free :)

      Delete
  3. Asalamualaikum ekin..singgah sini jup...
    :-))

    Kak yan pun minat horliks..suka ratah...

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam kak yan... Sama la hihihi tapi ekin minat biasa tu yg coklat xberapa sgt ditekak

      Delete
  4. Yeayyyy! Dapat horlicks. Akak redeemed Joy lagi. Pek yg 10 bungkus + Joy 45ml + pewangi Ambi Pur :)

    ReplyDelete
    Replies
    1. Wahhh terbaik ekin nak.soflan gigih kumpul nak bagi.cukup ni... Hihihi...

      Delete
  5. Asalamualaikum..cute blog..ringan ja klik sini..horliks tu rupanya hadiah ya..
    manis tu,,

    ReplyDelete
    Replies
    1. Waalaikumusalam cikgu etuza yup hadiah tak manissgt

      Delete
  6. kira baru daftar arini. maknanya kena jawab soklan selalu la ye ekin? kumpul points cm tu kan?

    ekin. kira doakan moga diberikan rezeki anak buat ekin dan suami. mudah2an beroleh zuriat yang soleh solehah. amin amin :)

    **baru sempat nak bw arini huuuu

    ReplyDelete
    Replies
    1. Ada soalan big mission tu kita kena ikut dia nak... Ada soalan just kita jwb apa yg dia tnya...

      Delete
  7. Aida da join gak.
    but br skit sebab xde time jwb soklan yg byk tu :-) ha ha...

    ReplyDelete
  8. Replies
    1. Akak happy2 je dah berapa bulan pakai joy tak yah beli sabun cuci pinggan.

      Delete
  9. Horlick kegemaran ni...nak try gak lah daftar

    ReplyDelete
  10. senang je kan...yg ptg kena rajin....hihih

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kak D yup kena rajin ekin xkeje boleh jwb soalwn hihihi

      Delete
  11. Dah lama tak bukak akaun woop :) busy T_T

    ReplyDelete
    Replies
    1. Xpe cik mimie nanti x busy try la buka

      Delete
  12. Holic cekelat ni best... My peberet!

    ReplyDelete
  13. best tu.. kalau nk beli mahal juga.

    ReplyDelete
  14. Nak redeem horlicks ni ada dua saiz kan? Ekin redeemed yg kecik ke yg besar?

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017