CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc]

September 06, 2015

CPUV 1 September 2015 : Dove Hair Campaign [pc]


CPUV 1 September 2015: Dove Hair Campaign (pc)


Assalamulaikum..
Hai update lagi entri autopost ini, jangan Marah taw harap ada la yang sudi singgah blog ekin ni..  lama ekin tak buka akaun Nuffnang ini kemalrin buka terkejut tengok ada iklan CPUV baru on going  pada 1 September 2015.. Alhamdulilah  rezeki pertama untuk bulan september ni


CpUV yang sedang bergayut-gayut blog ekin adalah Dove Hair Campaign (pc)  ni.. Terima kasih Mr.Nuffnang nanti bagi banyak-banyak iklan  kat kita taw hihihi.. 


You Might Also Like

25 ulasan

  1. Assalamualaikum Cik Ash,

    Tahniah, rezeki tu.. Best bila dapat rezeki surprise camni kannn.. ;-)

    ReplyDelete
  2. wahhhhh tahniahhhhh. murah rezeki :)

    ReplyDelete
  3. Macamana tau.. kita dapat cpu tu??

    ReplyDelete
    Replies
    1. Chek lat earning nuffnang tu ada CPUV iklan dan kat bawah ccp punya

      Delete
  4. moga makin bertambah rezeki ekin lepas ni :)

    ReplyDelete
  5. banyaknya dapat iklan kak.. hehe.. tahniah2, keep blogging..
    ps:shad klik iklan thefaceshop kat akak.. hehe.. macam muka kim so hyun la pulak model dekat iklan tu, betul ke tidak ek? hehe..

    ReplyDelete
  6. $$$$ masyukkk! Tahniah ekin. Murah rezeki :)

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017