DIY Sofa Lama Berwajah Baru

September 18, 2015

Sofa Lama Berwajah Baru

Assalamulaikum | Hai selamat malam semua... hari ini ekin ada nak share hasil DIY ekin selama 6 hari tanpa internet sambil hilangkan boring tu ekin datang kerajinan nak DIY sofa lama ni... ekin teringin nak tukar sofa lama dengan baju baru hihihi..ekin jahit jelujur jah kat sofa tu.. bahagian tepi xkemas pun hihihi


Hari apa ekin buat tu tak ingat pulak ya... ekin guna lebihan kain langsir yang tak guna MIL ekin bagi hihihi.. kain tu dah lama ekin ambik nak buat tu yang malas dan mood tak ada... hihihi... so hari tu datang kerajinan tu dan terhasil sofa berwajah baru hihihi... apa macam comel sofa kita berwajah baru ni siap jalur-jalur lagi taw hihihi...  sedap sikit mata memandang tengok kan...

Ok itu saja yang ekin nak kongsi hihihi.. nantikan entri yang lain lagi ya.. tata  semua...



You Might Also Like

28 ulasan

  1. pandai dan rajin.. jimat pun jimat..hehe

    ReplyDelete
  2. Ekin..terkejut sis JM...blog kena serang...entri lama habis kena 'usik' eheheh...terima kasih...siap! this is your turn hehehe

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahahaha semput ke sis JM sama2

      Delete
    2. Pondok SS pon kena serang... Thanks so much Ekinnn! Muahhh!

      Delete
  3. ahaa..boleh geng dengan Deanna dan Suida ni...rajin!!!!

    ReplyDelete
  4. 6 hari x de line internet? aduss..kalau sis JM mmg mati kutulah...skrg dh ok eh..patutlah blog sis kena serang heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin xde internet layan hobi lama baca novel ulang bc lg hihihi.. lps tu jahit instant shawl , jahit keronsang, tido mkn kejenya

      Delete
    2. Cukup ke dengan mati kutu je Jay Emm? He He He...

      Delete
  5. clap..clap clap..masa terluang telah di isi dgn aktiviti bermanfaat

    ReplyDelete
  6. Uish.. rajinnya.... DIY sofa.. lepas ni DIY apa pulak..

    orang banyak idea, ringan tangan.. memang best...

    ReplyDelete
  7. Hahahaha terfikir nk DIY almari tv pulak kak ipar xmau kak ekin ambik

    ReplyDelete
  8. Wah, rajinnya Kak Ekin :) Jalur2 merah tu :) cantik!

    ReplyDelete
  9. Cantik la kain stripes ni. Banyak lebih kain langsir MIL ekin, leh buat balut sofa!

    ReplyDelete
    Replies
    1. hahahaha tu la cantik kain langsir tu lebihan utk tingkap lama yg tak guna dah tu

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017