KeyWords Blog Cik Ash #10

September 07, 2015

KeyWords Blog Cik Ash #10

Keywords Blog Cik Ash #10

                            Assalamulaikum...
Hai.. . update lagi... hihihi...seperti biasa berakhir  bulan ekin akan share Keyword blog Cik Ash #10 untuk bulan Ogos 2015 ni .. entri autopost lagi Tablet belum dibaiki lagi la taip guna hp suami  ekin ni..  taip banyak buat autopost la kita... 


Jom kita usha keyword dari blog punya ni 
  
Carian dari keyword ada nak cari pelakon kanak-kanak kuch2 hotai hai, tonton online maid,eksprimen cinta, tanah kubur , air dari papeg bag tu...

Yang ini keyword dari Nuffnang punya

Carian keyword nuffnang pun sama dengan di atas tu... hihihi




You Might Also Like

22 ulasan

  1. pelakon kuch kuch hota hai yng di cari? nak jawab kuiz ke apa tu heeee

    ReplyDelete
    Replies
    1. Sebab citer tu di tayang sebulan berkali2...

      Delete
    2. Setiap kali citer tu ditayangkan tv mesti entri perlakon kanak2 tu dah besar diview dlm blog ekin sbb blog ekin ada entri tu hihihi

      Delete
    3. Hahahah betul. Rasanya bulan lepas tah berapa kali kuch2 ni kuar TV :)

      Delete
  2. fuyooo.. SEO 100% ni cengginilaaa hehe..

    ReplyDelete
  3. huihhh....byk keyword pelem dan drama ni ekin....hihihi

    ReplyDelete
  4. bayk drama dalam blog Kak Ekin ni..hehehe

    ReplyDelete
  5. keyword maid tu.. kt blog hari2 ada peminat zul .. hehehe

    ReplyDelete
  6. kuch kuch hota hai pun sangkut sini ekk )

    ReplyDelete
  7. cerita hindustan punya keyword memang tak miss, hehe :D

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME JULY 2017