Panduan Solat Untuk Pesakit : Solat Duduk, Mengiring & Terlentang

September 29, 2015


Panduan Solat Untuk Pesakit : Solat Duduk, Mengiring & Terlentang |Assalamualaikum... Hai korang semua  apa hari ini, cik ash ada nak kongsi tentang Panduan Solat Untuk Pesakit Solat Duduk,Mengiring dan Terlentang yang ekin tengok di facebook kementerian kesihatan malaysia.. 

Ekin apa lagi untuk panduan ekin ataupun untuk korang jugak ekin share dekat blog ni bila ada masa terluang boleh tengok balik panduan ni sebagai rujukan bila dperlukan nanti..

Jom kita tengok mana la taw ada saudara mara ataupun kita sendiri mengalami situasi macam ni.. selamat membaca ya korang semua..


Jom kita tengok bila ada saudara mara or kita sendiri mengalami situasi macam tu.. selamat membaca ya..






You Might Also Like

17 ulasan

  1. wow teringin nak tahu cara-cara nya.lepastu trjumpa pulak ni alhamdulillah. saya nak share link kat entri saya ye nanti :D

    ReplyDelete
  2. SS pernah solat duduk lebih dari 3 bulan... Sob Sob Sob...

    ReplyDelete
  3. info yang sangat berguna.. sebab ramai dari kita yang tertanya2 macam mana nak solat sambil duduk, atau baring

    ReplyDelete
  4. solat sambil duduk pun boleh diamalkan jugak kalau masa tengah travel, dalam flight atau keretapi (tak ada tempat solat khas)

    ReplyDelete
  5. Nice sharing ...

    Jazakillah khayr

    ReplyDelete
  6. Hmmm kna praktis b4 sakit ni... esp yg baring tu... huhu

    ReplyDelete
  7. Islam ni mudah.. semua ada ruksah yang mudah dalam stiap keadaan..
    thats the beauty of Islam =)

    ReplyDelete
  8. Uwais terer bab solat baring. hihihihihi. kadang dalam bilik air pun dia bantai nak solat jugak :p

    thanks info ekin. info yang berguna ni

    ReplyDelete
  9. kena tau ni.
    utk diri sendiri & org lain kan?
    kekadang x tau cara yg betul.

    ReplyDelete





Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME OKT 2017