Review Coklat Kit Kat Rubies

December 26, 2015

Review Coklat Kit Kat Rubies 


Assalamulaikum.. 
Hai korang semua.. 
Aritu masa g shopping barang dapur kat tesco ekin suka sangat pergi tengok tempat barang penghabisan stock taw.. harga barang lebih murah dari asal.. masa nak pilih barang tu ekin mesti semak tarikh luput dan kualiti barang tu ok ke tak.. kalau ok ekin ambik la.. nampak kotak coklat kat atas tu.. coklat rubies ni ekin boleh terbeli sebab ada dekat barang yang ekin selalu pergi tempat dia... apa lagi tengok murah dari harga asal ekin terus ambik tarikh luput dia bulan januari 2016.. terasa rugi beli satu aritu hahaha.. sedap sangat.. kami suami isteri makan habis dah..

Coklat rubies ekin tengok kotak cantik sangat sesuai dijadikan sebagai hadiah untuk keluarga, anniversary dan juga boleh dibuat hantaran kahwin gak. so sesiapa yang ingin kahwin boleh masukkan senarai list coklat ni.. ekin ni bab coklat memang suka sangat taw.. teruja makan Coklat Kit Kat Rubies ni taw makan satu tak cukup nak lagi nak lagi last sekotak tu licin coklat hihihi..


Ini la rupa coklat kit kat rubies yang buat hati terindu nak lagi ni aduh la.. jangan lupa korang dapat Coklat Kit Kat Rubies di kedai pasaraya ya.. harga di pasaran RM35.90 ada 20 biji Kit Kat Rubies.

You Might Also Like

16 ulasan

  1. Replies
    1. Assalam ekin,
      waaaaaaaaaaaa
      jauh beza rege tuuuuuuu
      ahkak sampai sekarang xdapek lgi ghaser si ruby ni :P

      Delete
    2. Tu la rugi ambik satu aritu...

      Delete
  2. Haisyhh laparr nye bila tengokkk..

    ReplyDelete
  3. ok tak try lagi yang ni. boleh cari nanti hehe

    ReplyDelete
  4. Memang sedap pun ekin.. Sha aritu beli yang pek kecik jer..
    X puas makan... Tapi nak beli yang besar mahal sangat..
    kihkihkih..

    ReplyDelete
    Replies
    1. ekin memang xbeli yg besar mahal sangat mujur aritu dia clear stock kut dapat murah gila hihihihi

      Delete
  5. mahal nyer ekin!
    hadoi berpinar tgk harga nyer utk 20 biji.
    but kalau ada offer boleh ler sambar sekotak kan?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Memey mahal.sangat lepas diskaun jadi murah sangat hahahah rm9.95

      Delete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017