Selamat Pagi

January 26, 2016

Selamat Pagi 



Hai, selamat pagi u all, seperti biasa sebelum memulakan tugas kerja harian surirumah kan ekin update blog dulu hihihi... sepanjang bulan 1 banyak ujian sedang ekin tempuhi televisyen rosak dan mesin basuh rosak.. cabaran sungguh ni.. tv rosak malam ahad pergi baiki petang kemalrin orang mai hantar kena RM65 baiki.. mesin basuh tu tak taw harga berapa kena cas... nak beli yang baru duit cash mana ada ekin ni... selagi boleh guna barang teruskan guna... 


Banyak entri yang tersimpan dalam draf ekin tak taip lagi ni... tunggu ada mood nak tulis baru ekin publish nanti..loni mood nak menulis memang selalu kelaut hahahhaha.... blogwaking tu masih lagi berjalan dengan sempurna tanpa berhenti maaf la blog sape kena bom ya.. hihihi... 

Eh ekin ada terima barang gift dari sahabat blogger dah lama nanti ekin share di entri akan datang nanti... tunggu taw.. ada barang yang ekin shopping di Zalora dah sampai... 


You Might Also Like

4 ulasan

  1. Selamat pagi ekin... Dah mandi? Hi hi hi...

    ReplyDelete
  2. Saya pun suka shopping Zalora! Tapi time ada duit lah hehe

    ReplyDelete

Terima Kasih Meninggalkan Komen Dekat Blog Cik Ash..

InsyaAllah Nanti Cik Ash Balas Kunjung Balas Bila Ada Masa Terluang


LIKE US ON FACEBOOK

>

PURPLE AWESOME Ogos 2017